Γάμος και... "Καλή χαρά" για Σίσσυ;

07.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα όρη, τα βουνά, τους κάμπους και τα λαγκάδια έχει πάρει σβάρνα η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία βάλθηκε να αποκαταστήσει ανύπαντρους αγρότες. Εδώ κι ένα μήνα προβάλλεται στον Alpha το ριάλιτι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα όρη, τα βουνά, τους κάμπους και τα λαγκάδια έχει πάρει σβάρνα η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία βάλθηκε να αποκαταστήσει ανύπαντρους αγρότες. Εδώ κι ένα μήνα προβάλλεται στον Alpha το ριάλιτι «Μόνος αγρότης ψάχνει» και η Χρηστίδου έχει αναλάβει την παρουσίαση του.

Και τόση χαρά από... προξενήτρα δεν έχω ξαναδεί. Αλλά η Σίσσυ είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Από τότε που μπήκε στη ζωή της ο Θοδωρής Μαραντίνης, έγινε μάνα (προσεχώς ντύνεται και νύφη) το έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να αποκαταστήσει όλο τον κόσμο. Παντρεύτηκε αυτή και πρέπει να πληρώσουμε τη νύφη όλοι οι υπόλοιποι. Τς τς.

Τέλος πάντων, μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο κόνσεπτ πηγαίνει καλά και ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον για τα... γεροντοπαλίκαρα της Χρηστίδου. Και να σκεφτείς, ότι έχουμε καλοκαίρι και οι περισσότεροι είμαστε έξω. Έτσι, η Σίσσυ τη νέα σεζόν θα είναι παρουσιάστρια στο ριάλιτι. Τη στιγμή που οι φήμες οργιάζουν και τη θέλουν να μη συμμετέχει στο πρωινό του καναλιού δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, ενώ τη θέση της παίρνει η... Μαριέττα Χρουσαλά! Ουπς.

Η Χρηστίδου απάντησε στη φημολογία και μέσα από ραδιοφωνική συνέντευξη ξεκαθάρισε ότι θα είναι και του χρόνου «Μες στην καλή χαρά». Παράλληλα, θα παρουσιάζει τον «Αγρότη». Εξάλλου, η συμμετοχή της στο ριάλιτι δεν θα είναι μεγαλύτερη από τέσσερα επεισόδια. Πάντως, πρόσφατα και η Ναταλία Γερμανού εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει του χρόνου με την ίδια ομάδα και κυρίως με την Σίσσυ, αφού η συνεργασία τους ήτο αρμονική και αποτελεσματική.