Γιατί έκρυβε ο Πλούταρχος το γάμο του;

07.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το γνωστό «τι τραβάμε κι εμείς οι καλλιτέχνες» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του έπρεπε να κάνει τις «θυσίες» του.... Όπως αποκάλυψε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το γνωστό «τι τραβάμε κι εμείς οι καλλιτέχνες» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του έπρεπε να κάνει τις «θυσίες» του.... Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην Χριστίνα Λαμπίρη, στα πρώτα βήματα στο τραγούδι, τον συμβούλευαν από την εταιρεία του να μην αποκαλύψει ότι είναι παντρεμένος!

Ω ναι. Τότε που ο Πλούταρχος τραγουδούσε το «Ένας θεός» και όλες εμείς αναρωτιόμασταν: «ποιο είναι το ξανθό αγόρι», εκείνος ήτο παντρεμένος και μάλιστα τα μάλα ευτυχισμένος. Ο ίδιος, τον καιρό εκείνο, δεν ήξερε αν είναι καλό ή όχι το να κρύβει τον γάμο του. Έτσι, σε μία συνάντηση που είχε με στελέχη της δισκογραφικής του, ρώτησε για ποιο λόγο προσπαθούν να χτίσουν για εκείνον μία λάθος εικόνα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, απαίτησε να ακουστεί η αλήθεια και να γίνει γνωστός στον κόσμο ο γάμος του με την Μαρία. Όπερ και εγένετο. Και όπως αποδείχθηκε στην πορεία ο παντρεμένος Πλούταρχος είχε το ίδιο σουξέ, ενώ ο γάμος του μόνο εμπόδιο δε στάθηκε στην καριέρα του. Ίσα, ίσα η εικόνα του σωστού οικογενειάρχη (πολύτεκνος με πεθερά) αρέσει στον κόσμο, που τού απέδωσε τον τίτλο «το καλό παιδί». Και όχι άδικα.