Χάντσον - Γουίλσον αλά... Πιτ - Τζολί;

24.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που έγινε γνωστό ότι η Κέιτ Χάντσον χωρίζει με τον σύζυγό της, Κρις Ρόμπινσον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που έγινε γνωστό ότι η Κέιτ Χάντσον χωρίζει με τον σύζυγό της, Κρις Ρόμπινσον και ήδη κυκλοφόρησε η πρώτη εκδοχή για το λόγο που παίρνουν διαζύγιο. Η Κέιτ ερωτεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της, Όουεν Γουίλσον. Οι ίδιοι, μέσω των εκπροσώπων τους, διαψεύδουν τις φήμες, όμως στο Χόλιγουντ λένε «εμείς το χουμε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι» παρομοιάζοντας την ιστορία τους με εκείνη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί.

Και η αλήθεια είναι πως έχουν πολλά κοινά σημεία. Ο ένας εκ των δύο είναι παντρεμένος, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ταινίας, ενώ οι φήμες περί ειδυλλίου «έσκασαν» με την κυκλοφορία της ταινίας τους. Θες αυτός ο δεσμός να είναι διαφημιστικό κόλπο; Φίλοι των ηθοποιών υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι «βαθιά ερωτευμένοι» και πως η γνωριμία τους έγινε την κατάλληλη στιγμή. Η Χάντσον περνούσε κρίση στον γάμο της με τον Κρις Ρόμπινσον και στο πρόσωπο του Γουίλσον βρήκε την «αδελφή ψυχή».

Είναι και οι δυο τους «ελεύθερα πνεύματα», χιουμοράκια από τα πρώτα, που τους αρέσει η διασκέδαση. Πάντως, στην πρεμιέρα της ταινίας τους You, Me and Dupree, στο Λονδίνο ο Όουεν παραβρέθηκε μόνος του, ενώ η Κέιτ βρίσκεται στο Λος Άντζελες μαζί με τον εν διαστάσει σύζυγό της και τον 2χρονο γιο τους. Μάλιστα, στις 20 Αυγούστου έκαναν κοινή φωτογράφηση, όπου μεταξύ άλλων δήλωσαν πως για τον χωρισμό τους δεν ευθύνεται κανένα τρίτο πρόσωπο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]