Ευτυχής πατέρας ο Θάνος Πετρέλης

24.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κερνάω απόψε εγώωω» τραγουδούσε το πρωί της Τετάρτης ο Θάνος Πετρέλης κι άμα ήσουν τυχερός και περνούσες από το «Ιασώ»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κερνάω απόψε εγώωω» τραγουδούσε το πρωί της Τετάρτης ο Θάνος Πετρέλης κι άμα ήσουν τυχερός και περνούσες από το «Ιασώ», μπορεί και να...τσίμπαγες το κερασματάκι από τον αοιδό! Η σύζυγός του, Σοφία έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι κι όπως καταλαβαίνεις, η χαρά του καλλιτέχνη ήτο απερίγραπτη. Η μικρή ζυγίζει 2.600 κιλά και γεννήθηκε με καισαρική τομή.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Πετρέλης δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του την ώρα του τοκετού, μια και το απαγόρεψε ο γιατρός. Η αλήθεια είναι πως ο Θάνος στενοχωρήθηκε, όμως, ο ερχομός της μικρής τον έκανε να ξεχάσει το παράπονό του. Το ζευγάρι γνώριζε για το φύλλο του μωρού, όμως, δεν το είχαν πει σε κανέναν, καθώς ο Πετρέλης φοβόταν τη...γρουσουζιά! Μητέρα και κόρη θα γυρίσουν στο σπίτι τις επόμενες μέρες, ενώ στο μαιευτήριο οι ευχές και οι γλάστρες από επώνυμους φίλους τους, όπως ο Φοίβος, η Έλλη Κοκκίνου και η Δέσποινα Βανδή, πάνε κι έρχονται.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]