Σάρωσε ο Χρήστος Φερεντίνος!

06.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από αλλού το περίμενε, από αλλού του ήρθε του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Την Ρούλα Κορομηλά με τις... αξέχαστες «3 Ευχές» υπολόγιζε πως θα ήταν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από αλλού το περίμενε, από αλλού του ήρθε του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Την Ρούλα Κορομηλά με τις... αξέχαστες «3 Ευχές» υπολόγιζε πως θα ήταν ο «σκληρός» αντίπαλος στη βραδινή ζώνη της Κυριακής, ο Χρήστος Φερεντίνος με το «Super Deal» του προέκυψε τελικά. Και όπως φαίνεται, αυτός ο αντίπαλος είναι... πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Τι κι αν η εκπομπή του παίζεται κάθε μέρα (και όπως το πάνε στον ΑΝΤ1 όλη μέρα); Ο κόσμος φέτος δείχνει μία σαφή προτίμηση στο «Deal» και για του λόγου το αληθές, την Κυριακή ο Φερεντίνος όση ώρα παιζόταν η εκπομπή του, όχι μόνο πέρασε τον Αρναούτογλου, αλλά στο τελευταίο τέταρτο (11 με 11 και τέταρτο) «χτύπησε» κόκκινο στην AGB. Μέχρι 50, 6% τηλεθέαση έκανε, αφήνοντας την ώρα εκείνη τον Γρηγόρη πίσω με 38 μονάδες! Ωιμέ!

Ο Γρηγόρης πρόσφερε στο νικητή ένα ταξίδι στο διάστημα! Μόνο αυτό δεν είχαν δει τα ματάκια μας στην ελληνική τηλεόραση, αλλά να που για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ωστόσο, ο κόσμος δεν έδειξε να συγκινείται με αυτή την... παγκόσμια αποκλειστικότητα. Προτίμησε να δει στον Φερεντίνο τις οικογενειακές στιγμές του παίκτη - παιδί της μαμάς που κέρδισε τις 175 χιλιάδες ευρώ, με τη μαμά του να ωρύεται , τη θεία του να γουστάρει κι άλλο τζόγο και τη σύζυγό του που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε, να είναι παραγκωνισμένη από την πεθερά - χείμαρρο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]