"Ελεύθερο πουλί" ο Κώστας Σπυρόπουλος!

06.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κοροΐδο στο κλουβί» κι από κανάρα σε κανάρα θα πετάει ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος είναι και πάλι μόνος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κοροΐδο στο κλουβί» κι από κανάρα σε κανάρα θα πετάει ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος είναι και πάλι μόνος. Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρούσε δεσμό με τη νεαρή ηθοποιό, Μαρίνα Ασνάνογλου και όπως πολλοί πίστευαν, το ζευγάρι κάποια στιγμή θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έλα, όμως που υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Σπυρόπουλος. Ο ηθοποιός, κατά όπως φαίνεται, δεν ήταν έτοιμος για γάμο και παιδιά και μία ωραία πρωία ανακοίνωσε στην αγαπημένη του, πως παίρνει το καπελάκι του και φεύγει. Αυτή τα έχασε καθώς σε καμία περίπτωση δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Ωστόσο, συμφώνησε να χωρίσουν, πιστεύοντας πως κρίση είναι θα του περάσει.

Πολύς καιρός από τον χωρισμό τους δεν έχει περάσει. Όμως, ο Σπυρόπουλος δείχνει να μη θέλει την επανασύνδεση και να επιμένει στην απόφασή του. Όσον αφορά την Μαρίνα; Πρόσωπα του περιβάλλοντός της λένε πως είναι απαρηγόρητη και για να ξεχαστεί το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία. Έτσι είναι. Ο έρωτας με δουλειά περνάει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]