"Που στέλνεις sms, Γωγώ;"<br/>

21.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολο πράγμα να είσαι τη σήμερον ημέρα διάσημος και στην τηλεόραση να παίζει το «Κους κους» με τα «δαιμόνια λαγωνικά»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολο πράγμα να είσαι τη σήμερον ημέρα διάσημος και στην τηλεόραση να παίζει το «Κους κους» με τα «δαιμόνια λαγωνικά» του να ξεχύνονται στα μπουζούκια και να είναι παντού... φάντης μπαστούνης! Για ρώτα και την Γωγώ Μαστροκώστα να σου επιβεβαιώσει η γυναίκα του λόγου το αληθές. Πήγε με τον κολλητό της Χάρη Σιανίδη να διασκεδάσουν στα μπουζούκια και για κακή της τύχη εκεί βρέθηκε και μία ρεπόρτερ της εν λόγω εκπομπής.

Με το που την είδε, πήγε στο τραπέζι της και της έκανε την «αυτονόητη» γι αυτήν ερώτηση «Τα έχεις με τον Δέλλα»; Σε περίπτωση που έχεις χάσει κάποια επεισόδια, η Μαστροκώστα τον τελευταίο καιρό έχει θεαθεί με τον ποδοσφαιριστή σε κοινές εξόδους στα μπουζούκια και πολλοί είναι εκείνοι που απορούν αν κάτι «τρέχει» μεταξύ τους. Την ώρα εκείνη η Γωγώ έστελνε ένα sms και η ρεπόρτερ θεώρησε «επαγγελματικό καθήκον» να τη ρωτήσει για ποιον είναι.

Πάλι καλά που δε θεώρησε «επαγγελματική ευσυνειδησία» να το γράψει η ίδια και να την απαλλάξει από την ταλαιπωρία. Η Μαστροκώστα έγινε έξω φρενών με το σκηνικό και κακώς πολύ κακώς. Γιατί την επόμενη μέρα την περιέλαβαν οι του «Κους κους» και μόνο που δεν απαίτησαν να ζητήσει ταπεινά συγνώμη που «επιτέθηκε» στη ρεπόρτερ. Αυτό είναι που λέμε... μεροκάματο του τρόμου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]