Χώρισαν Αλεξανδράτου - Μακρής!<br/>

21.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Και ζήσαμε για λίγο και μετά απλά χωρίσαμεεεεε». Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Διονύση Μακρή, οι οποίοι τα έφτιαξαν και χώρισαν σε χρόνο dt. Μόλις δηλαδή το πήραν χαμπάρι οι ίδιοι ότι κάτι «τρέχει» μεταξύ τους, αποφάσισαν να χωρίσουν. Κι ας είναι καλά γι αυτό η ζήλια της Τζούλιας. Τέτοια ζήλια, σου λένε, ούτε η Ρένα Βλαχοπούλου στην «Ζηλιάρα».

Γιώργο Κωνσταντίνου είχε καταντήσει τον Διονυσάκη η Τζούλια, η οποία λένε πως στα πλαίσια της αφόρητης ζήλιας έψαχνε ακόμη και το κινητό του αγαπημένου της. Ο Μακρής φαίνεται πως δεν άντεξε την πίεση, οπότε της ζήτησε να χωρίσουν. Δυστυχώς, σε αυτή την ιστορία δεν έχουμε τον «γνωστό ? άγνωστο» αυτόπτη μάρτυρα που είναι μπροστά στο περιστατικό και διηγείται με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη.

Οπότε δεν ξέρουμε πως αντέδρασε η Τζούλια στην απόφαση του αγαπημένου της. Ωστόσο, μαύρα δεν πρέπει να τα έβαψε και έχει τους λόγους της. Ωραία κοπέλα είναι (αν και με τέτοιες συνήθειες δύσκολα κρατάς αρσενικό δίπλα σου), ενώ η σχέση τους ήταν ακόμη στην αρχή.