Γέννησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους!

15.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το τέταρτο μέλος της οικογένειας τους καλωσόρισαν την Κυριακή η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο σύζυγός της, Φάνης Μουρατίδης. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή το δεύτερο γιο της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το τέταρτο μέλος της οικογένειας τους καλωσόρισαν την Κυριακή η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο σύζυγός της, Φάνης Μουρατίδης. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή το δεύτερο γιο της, ενώ οι πρώτες γνώμες που έρχονται από το μαιευτήριο λένε ότι και αυτός ο μικρός είναι ένας κούκλος και μισός.

Δεν απορούμε γιατί. Με τέτοια μάνα και πατέρα τι παιδιά θα έβγαιναν; Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» και αποτελούν τις περιπτώσεις εκείνες, όπου η ζωή αντιγράφει την τιβί. Κι όπως στο σενάριο που το νεαρό ζευγάρι χωρίς να το έχει σχεδιάσει περιμένει το πρώτο του παιδί, ενώ στο καπάκι έρχεται και το δεύτερο, έτσι και στην πραγματικότητα συνέβη με Παπαχαραλάμπους και Μουρατίδη.

Με τη διαφορά ότι οι δύο ηθοποιοί, όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκαν, αλλά απολαμβάνουν τις οικογενειακές στιγμές και τον ερχομό των δύο γιών τους. Η Παπαχαραλάμπους μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού έμεινε μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για να μεγαλώσει μόνη της (και σωστά) το παιδί, ενώ το ίδιο θα κάνει και με το δεύτερο. Η μόνη τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν στις «Θανάσιμες πεθερές». Ο Μουρατίδης, πάλι, τρέχει και δε φθάνει, αφού κάποιος πρέπει να φέρνει τα λεφτά στο σπίτι (λέμε τώρα). Ο ηθοποιός φέτος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μ+Μ» στο Mega, όπου υποδύεται τον πατέρα τριών κοριτσιών. Άντε να έρθει η κόρη και στην πραγματικότητα. Αλλά όχι ακόμη. Να πάρουν και μία μικρή ανάσα από γέννες και πάνες.