Όχι άλλη Βανδή, Μενεγάκη. Έλεοοοος!

16.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, μόνο μία εβδομάδα κράτησε το όνειρο χωρίς Ελένη Μενεγάκη, Δέσποινα Βανδή και Έμυ Λιβανίου να μη φιγουράρουν σε... παπαρατσίστικες φωτογραφίες στα εξώφυλλα εβδομαδιαίων περιοδικών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, μόνο μία εβδομάδα κράτησε το όνειρο χωρίς Ελένη Μενεγάκη, Δέσποινα Βανδή και Έμυ Λιβανίου να μη φιγουράρουν σε... παπαρατσίστικες φωτογραφίες στα εξώφυλλα εβδομαδιαίων περιοδικών. Γιατί, στην Ελλάδα οι συγκεκριμένες διάσημες μαμάδες μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς οικογενειακές πόζες (γεμάτες ευτυχία) τραβούν. Τι είπες αγαπημένε μου; Επιτέλους κρύωσε ο καιρός και οι παραπάνω κυρίες έβγαλαν τα μαγιό τους κι επέστρεψαν στα σπίτια τους;

Χαχα. Γελιέσαι. Γιατί μπορεί να έφυγε το καλοκαίρι και να σταμάτησαν τα μπάνια, αλλά ήρθε ο Σεπτέμβρης και άνοιξαν τα σχολεία. Τι σημαίνει για εμάς τους δύσμοιρους; Μενεγάκη, Βανδή και Λιβανίου (μαζί με τα παιδιά τους) ήταν απίκο στο πρώτο χτύπημα του κουδουνιού. Μάλιστα, η Ελένη πήγε στο σχολείο μαζί με τον γιο της, Άγγελο και δεν το κούνησε από εκεί μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι. Και δεν έφυγε από το σχολείο, μέχρι να πάρει το βλαστάρι της. Το ίδιο και οι «παπαράτσι», που έχουν αναλάβει να απαθανατίζουν τις οικογενειακές στιγμές της παρουσιάστριας.

Η Βανδή, πάλι, δεν κατάφερε να συνοδεύσει την Μελίνα στο νηπιαγωγείο, αλλά ξύπνησε πρωί πρωί, έβαλε φόρμα, σινιέ t shirt, σαγιονάρα και trendy γυαλιά ηλίου από την τεράστια συλλογή της (τι κι αν ο ήλιος ήταν κρυμμένος στα σύννεφα; Πώς θα έβγαζε παπαράτσι φωτογραφία; Με πρησμένο μάτι πρωινιάτικα;) κι έβαλε την μικρή στο σχολικό. Τι να σου πω αγαπημένε μου. Έβλεπα Μενεγάκη και Βανδή ντυμένες κι ένιωθα περίεργα. Βλέπεις, όλο το καλοκαίρι τις είχα συνηθίσει με τα μαγιό τους και τώρα με τους κοιλιακούς τους μέσα ένιωθα να ασφυκτιώ. Αχ.

Ειδικά, με την Μενεγάκη λίγο ακόμη και θα έβγαζα καντήλες. Από τα σέξι μπικινάκια σε μακριμάνικο πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Στην ιλαρά τέτοια φούντωση δεν ένιωθα. Αυτά τραβάς άμα συνηθίζει το μάτι σου. Α, να μην ξεχάσω την άλλη «διάσημη» μάνα που όλο το καλοκαίρι μάς απασχόλησε με τις αμέριμνες οικογενειακές διακοπές και τις... αυθόρμητες οικογενειακές πόζες. Η Έμυ Λιβανίου συνόδευσε το γιο της την πρώτη μέρα στο σχολείο. Ναι κι αυτή ήταν ντυμένη (τα μαγιό μεγάλων Οίκων μπήκαν στην ντουλάπα), αλλά πρόσεξε αγαπημένε μου, καμία σχέση δεν είχε με τις παραπάνω δύο μαμάδες. Η Έμυ έκανε γκράντε εμφάνιση πρωί, πρώι (για να δεις ότι εμείς στο Κιάτο κοιτάμε τη λεπτομέρεια και υπολογίζουμε τον... παπαράτσι) με μαύρο φόρεμα (καλό) και ασορτί παπούτσι (ακριβό), ενώ (όπως όλο το καλοκαίρι άλλωστε) μόλις «είδε» τον παπαράτσι, τού έριξε πλαγιαστό χαμόγελο.

Αχ βρε Έμυ. Αχ βρε Έμυ. Μετά από τόσες πόζες και τόση practice τρεις μήνες δεν έμαθες ότι δεν κοιτάμε τον παπαράτσι στα μάτια; Δεν είναι κάμερα του στούντιο. Αχ αχ. Τέλος πάντων, μπορώ να κάνω μία παράκληση σε όλους;;; Μπορείτε να μη βάλετε ξανά άλλες Μενεγάκη, Βανδή και Λιβανίου;;;; Έλεεεεος. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω λίγο να μου λείψουν (όπως εύστοχα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την Βανδή).