On air τσακωμός Παπαδάκη - Κουίκ!

23.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Της μουρλής το πανηγύρι» έγινε την εβδομάδα αυτή με πρώτα όργανα τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Τέρενς Κουίκ. Οι δυο φίλοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Της μουρλής το πανηγύρι» έγινε την εβδομάδα αυτή με πρώτα όργανα τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Τέρενς Κουίκ. Οι δυο φίλοι (αυτό τουλάχιστον διατυμπάνιζαν τόσα χρόνια) «έβγαλαν μαχαίρια» και οι τηλεθεατές των εκπομπών τους είχαν την χαρά και τιμή (λέμε τώρα) να παρακολουθήσουν τα δυο παλικάρια να... σφάζονται! Κάτι τέτοια ακούω και αναθεματώ που δεν μπορώ να ξυπνήσω πρωί.

Αλλά να μου πεις είναι ωραίο θέαμα με την τσίμπλα στο μάτι να βλέπεις Παπαδάκη και Κουίκ να τσακώνονται σαν τα κοκόρια, άνευ λόγου και αιτίας; Επισήμως πάντα. Το σκηνικό ξεκίνησε από τον Παπαδάκη, όταν την Τετάρτη είπε από την εκπομπή του πως ο Κουίκ έχει αφήσει τα κοινωνικά θέματα και ασχολείται με τα κουτσομπολιά. Σε μία τέτοια κατηγορία, ο Τέρενς - που δεν έχει αφήσει λαϊκή για λαϊκή, έρημο για έρημο, εμιράτο για εμιράτο - αντέδρασε και την επομένη έδωσε την απάντηση του.

Την ψυχή μας έβγαλε μέχρι να τοποθετηθεί επί του θέματος, όπου από κάτω περνούσε «σε λίγο: η απάντηση του Κουίκ». Το «σε λίγο» μεταφράστηκε «στο τέλος της εκπομπής», όπου επί μισή ώρα ο Τέρενς απαντούσε στον Γιώργο. Στο τέλος, επειδή η ευγένεια και ο επαγγελματισμός του τον υποχρέωναν, έστειλε την καλημέρα του στον φίλο Γιώργο. Την ίδια ώρα, οι συνεργάτες του Παπαδάκη του σφύριξαν τι παίζει στο Μπουρνάζι και με τη σειρά του αφιέρωσε την εκπομπή του στον φίλο Τέρενς. Ποιο είναι το συμπέρασμα από αυτή την ιστορία; Τα παιδιά του Παπαδάκη βλέπουν Κουίκ (κουτσομπολάκια τα κόβω) κι εγώ δεν θα ξυπνήσω πάλι πρωί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]