Έλεος βρε "Λαίδη" μου!

12.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άλλο και τούτο πάλι. Κάθισα το μεσημέρι να φάω σαν άνθρωπος, κάνοντας το καθιερωμένο ζάπινγκ του φαγητού και που λες ότι έπεσα πάνω; Στην μούμια του Τουταγχαμόν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άλλο και τούτο πάλι. Κάθισα το μεσημέρι να φάω σαν άνθρωπος, κάνοντας το καθιερωμένο ζάπινγκ του φαγητού και που λες ότι έπεσα πάνω; Στην μούμια του Τουταγχαμόν να κάνει δηλώσεις στο «Κους κους το μεσημέρι». Ή τουλάχιστον νόμιζα ότι ήταν ο Τουταγχαμόν, γι’ αυτό και μου έπεσε η μπουκιά από το στόμα. Γιατί, στη συνέχεια διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος με τις γάζες στη μύτη και το ροζ καπελάκι με τα λουλούδια, ήταν η Άντζελα Δημητρίου! Και ησύχασα, αλλά δε συνέχισα το φαγητό, διότι με αυτό που είδα, μου κόπηκε η όρεξη.

Η αοιδός έκανε πλαστική στη μύτη. Λίγο τα προβλήματα με το διάφραγμα, λίγο οι αισθητικοί λόγοι, η «Λαίδη» μπήκε στο χειρουργείο κι έκρινε πως άμα βγήκε από αυτό έπρεπε να μας ενημερώσει σχετικά. Κι επειδή η γυναίκα είναι πολύ «προχώ» και ακομπλεξάριστη, βγήκε με τις γάζες να κάνει δηλώσεις. Τι κι αν η εικόνα της ήταν το λιγότερη φρικτή; Κι αυτό το ροζ καπελάκι τι το ήθελε; Η Άντζελα δεν έχει πρόβλημα. Ξέρει ότι είναι ωραία και δεν τη σκιάζουν τέτοιες στιγμές.

Εξάλλου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημητρίου κάνει πλαστική επέμβαση και το διατυμπανίζει. Πριν λίγο καιρό έκανε φωτογράφηση για εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου την απαθανάτισαν να κάνει ενέσεις botox. Αλλά εκεί δεν την κατηγορήσαμε, διότι και η Μαντόνα είχε κάνει κάτι ανάλογο σε βίντεο κλιπ της. Ούτε και τώρα την κατηγορώ. Το έχει κάνει νωρίτερα ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Απλά, κατηγορώ τις μεσημεριανές εκπομπές, που δε σέβονται ότι είναι ώρα φαγητού και δείχνουν τέτοια πλάνα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]