Έκαναν μάγια στην "Λαίδη"! Ωιμέ

04.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν γίνεται διαφορετικά. Ή θα πρέπει να κόψω τα μεσημεριανά ή θα πρέπει να κόψω το μεσημεριανό φαγητό. Να συνδυάσω και τα δυο δεν γίνεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν γίνεται διαφορετικά. Ή θα πρέπει να κόψω τα μεσημεριανά ή θα πρέπει να κόψω το μεσημεριανό φαγητό. Να συνδυάσω και τα δυο δεν γίνεται, διότι στο τέλος μένω με την μπουκιά στο στόμα. Και τους έχω πει, μη βγάζετε την Άντζελα Δημητρίου σε ώρες φαγητού. Προκαλεί... νευρική ανορεξία. Την προηγούμενη φορά, την είχαν βγάλει με τις γάζες σαν τη μούμια του Τουταγχαμόν και την Τρίτη το μεσημέρι την έβγαλε η Χριστίνα Λαμπίρη χωρίς γάζες και χωρίς μακιγιάζ, οπότε πάλι το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε.

Αν και στη χθεσινή εμφάνιση πρέπει να υπολογίσω κι έναν άλλον παράγοντα: τη μαύρη μαγεία! Ω ναι, μετά τον Γιάννη Φλωρινιώτη και η Άντζελα έπεσε θύμα μαγείας, με τη διαφορά ότι η «Λαίδη» δεν άντεξε και λύγισε μπροστά στην κάμερα. Συγκεκριμένα, η αοιδός βρήκε τα συμπράγκαλα της μαγείας (τρίχες, μία φωτογραφία της με καρφίτσες κ.α.) στο μπαλκόνι του σπιτιού της το βράδυ της Δευτέρας. Το σοκ που έπαθε ήταν μεγάλο, αλλά περίμενε πρώτα να πάει μεσημέρι Τρίτης και να πάρει την Λαμπίρη - γκοστμπάστερ να της πει τι συμβαίνει.

Στο μεταξύ, λιβάνισε, σταυροκοπήθηκε, πήρε μία εικόνα στο χέρι κι άρχισε να αναρωτιέται ποιος θέλει το κακό της. Με την εικόνα εμφανίσθηκε στην εκπομπή, όπου ξέσπασε σε κλάματα. Το κλάμα και η μύξα πήγαν σύννεφο κι άντε μετά εσύ να φας μεσημεριάτικα. Κι αφού είπε τον πόνο της για τα μάγια που της έκαναν, εξέφρασε και το παράπονο της για τους αχάριστους που βοήθησε και δεν της το αναγνωρίζουν. Όπως καλή ώρα ο Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος στα βραβεία του MAD, αντί να πει ένα «ευχαριστώ Άντζελα», ευχαρίστησε τον Φοίβο και την Βανδή! Ντροπή, αίσχος. Αυτά ακούει η Δημητρίου και απειλεί πως θα αποχωρήσει απ’ όλα. Αλλά από την απειλή ως την πραγματοποίηση έχουμε πολλά χρόνια ακόμη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]