"Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα"!

13.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Δυο γάιδαρους που μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα» θύμισαν οι δύο πρώην άνδρες της Πάμελα Άντερσον, Τόμι Λι και Κιντ Ροκ. Οι δυο τους τσακώθηκαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δυο γάιδαρους που μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα» θύμισαν οι δύο πρώην άνδρες της Πάμελα Άντερσον, Τόμι Λι και Κιντ Ροκ. Οι δυο τους τσακώθηκαν τη βραδιά των βραβείων του MTV - εκείνη τη στιγμή στη σκηνή βρισκόταν η Αλίσια Κις - και λίγο έλειψε, αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι, να μετατρέψουν την πλατεία σε ρίνγκ. Σηκωτό πήραν τον Τομι από την αίθουσα, ενώ ο Ροκ που προκάλεσε το επεισόδιο, παρέμεινε μέσα.

Εκεί, βρισκόταν και η Πάμελα Άντερσον, η οποία ήταν από τους πρώτους που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους δύο άνδρες. Εξάλλου, αυτή ξέρει καλύτερα απ’ όλους τον τρόπο. Έλα, όμως, που δεν κατάφερε τίποτε. Το μάτι και των δύο γυάλιζε, ενώ όλοι απορούν τι είπε ο Ροκ στον Λι και τον έκανε τόσο έξαλλο.

Πάντως, η Πάμελα (κάποιοι πιστεύουν πως για τα μάτια της και όχι μόνο προκλήθηκε το επεισόδιο) δύο μέρες μετά τα βραβεία δήλωσε πως δεν θέλει να αναμιχθεί στην ιστορία, υποστηρίζοντας πως το θέμα δεν την αφορά. Αφήνει τους πρώην να τρώγονται μόνοι τους. Πάντως, ο Ροκ θα κληθεί σε δίκη σε έξι εβδομάδες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]