Έδινε κόκα στη γάτα του!

13.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι που μπορεί να φθάσει η κατρακύλα του Πιτ Ντόχερτι, πρώην της Κέιτι Μος από τον εθισμό του με τα ναρκωτικά; Μακριά, πολύ μακριά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι που μπορεί να φθάσει η κατρακύλα του Πιτ Ντόχερτι, πρώην της Κέιτι Μος από τον εθισμό του με τα ναρκωτικά; Μακριά, πολύ μακριά. Σε σημείο να δώσει κοκαΐνη ακόμη και στη γάτα του! Και δεν της έδωσε μία φορά, αλλά κατάφερε να κάνει το κατοικίδιο του σωστό... τζάνκι! Και να ήταν μόνο αυτό; Η γάτα του γέννησε τον περασμένο Απρίλιο κι ένα από τα γατάκια βγήκε εθισμένο στην κοκαΐνη!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η εφημερίδα «The Sun», η οποία μάλιστα φιλοξενούσε φωτογραφία που απαθανάτιζε τον Ντόχερτι να «προσφέρει» κόκα στη γάτα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ρόκερ θεωρούσε πως είναι κρίμα κι άδικο να πάει χαμένη έστω μία μικρή ποσότητα κι αφού ο ίδιος ήταν «χορτασμένος», έδινε στο κατοικίδιο.

Μάλιστα, είχε φτιάξει ειδική πίπα για το κατοικίδιο, ώστε να έχει την καλύτερη και μέγιστη απορρόφηση, με αποτέλεσμα το δύσμοιρο το ζώο να εθιστεί και να γεννήσει με τη σειρά... εθισμένο γατί! Αυτά τα «τέρατα» μόνο ο Ντόχερτι μπορούσε να τα κάνει, ο οποίος εκτός από το δικαστήριο σε λίγους μήνες, έχει να αντιμετωπίσει και τις φιλοζωικές οργανώσεις, που έχουν ξεσηκωθεί δικαίως μαζί του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]