Αντε να δούμε ένα συζυγικό καβγά!

22.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολλά νευράκια είχε το Σαββατοκύριακο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ως είθισται σε ένα παντρεμένο ζευγάρι όταν ο άνδρας έχει νεύρα τα.... ακούει η σύζυγος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολλά νευράκια είχε το Σαββατοκύριακο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ως είθισται σε ένα παντρεμένο ζευγάρι όταν ο άνδρας έχει νεύρα τα.... ακούει η σύζυγος. Το αυτό συνέβη και στην οικογένεια Μικρούτσικου και όσοι τηλεθεατές προτίμησαν το Σάββατο την εκπομπή «Αυτός μας έλειπε» είχαν τη χαρά και την τιμή να βρεθούν μπροστά σε μία οικογενειακή κοντρίτσα.

Με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια μας να πετάνε σπίθες από χαρά περιμέναμε τον πρώτο on air συζυγικό καβγά, αλλά φευ, η Δήμητρα Ρουμπέση είναι υπόδειγμα συζύγου. Από αυτές, δηλαδή, που χαλάνε την πιάτσα για τις γυναίκες, ενώ είναι το όνειρο κάθε άνδρα. Να της τη λες κι αυτή να γελάει χαριτωμένα και να σου κάνει και νιαουρίσματα από πάνω.

Η αυθόρμητη Δημητρούλα είπε στον αέρα ένα όνειρο που είδε το προηγούμενο βράδυ (σεξουαλικού περιεχομένου με αυτή και τον Ανδρέα πρωταγωνιστές και κάμποσους κομπάρσους) κάτι που δεν άρεσε στον σύζυγο, με αποτέλεσμα αυτός να νευριάσει και να της τη λέει συνέχεια. Μέχρι που πέταξε τη σπόντα του, λέγοντας πως τόσα χρόνια η Δήμητρα δεν έχει καταφέρει να τον μάθει, προτείνοντας στην... ονειροκρίτα που είχε καλεσμένη να εξηγήσει στη σύζυγό του το... όνειρο Ανδρέας Μικρούτσικος. Και την Κυριακή, όμως, ο Ανδρέας δεν είχε καλύτερη διάθεση και με κάθε ευκαιρία πέταγε τα καρφιά του στη Ρουμπέση, η οποία έχει μία στάση... μπενάκης, βγαινάκης που είναι να απορείς μαζί της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]