Την έδιωξε η Πάνια επειδή... ομόρφυνε!

24.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα δράμα ζει η Λίλη (ένα από τα αστέρια του Je t’ aime), η οποία έφτιαξε τα δόντια της κι έχασε τη δουλειά της στην εκπομπή. Γιατί, μπορεί γενικά στην τηλεόραση να χρειάζεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα δράμα ζει η Λίλη (ένα από τα αστέρια του Je t’ aime), η οποία έφτιαξε τα δόντια της κι έχασε τη δουλειά της στην εκπομπή. Γιατί, μπορεί γενικά στην τηλεόραση να χρειάζεται να έχεις ωραίο ή έστω συμπαθητικό πρόσωπο, δεν ισχύει το ίδιο στην... τηλεόραση της Αννίτας Πάνια. Οι ωραίες και οι ωραίοι εδώ δεν έχουν θέση, ενώ όσο πιο άσχημος είσαι τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να γίνεις μεγάλο αστέρι στην εκπομπή της.

Και η «Λίλη, η άσχημη» ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με όλες τις προοπτικές για μεγάλη καριέρα. Πιο μεγάλη και από τα δόντια της, τα οποία αποφάσισε να φτιάξει και να γίνει όμορφη. Α ρε ζημιά που έκανε η «Μαρία, η άσχημη». Έχει κλείσει σπίτια κι εκπομπές, αφού όλες θέλουν να σουλουπωθούν μπας και βρουν έναν... Αλέξη Μαντά. Αλλά η Αννίτα και η παραγωγή της εκπομπής δεν καταλαβαίνουν από νεράιδες, μεταμορφώσεις κι ασχημόπαπα που γίνονται κύκνοι.

Το «Je t’ aime» δεν είναι... καλλιστεία του ΑΝΤ1 και η ομορφιά τιμωρείται. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Λίλη, η οποία αποκάλυψε ότι την έδιωξαν από την εκπομπή επειδή έφτιαξε τα δόντια της. Πάντως την προηγούμενη Τετάρτη ήταν εκεί και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, διαφορά μεγάλη δεν βρήκα. Αλλά για να το λέει η ίδια κάτι παραπάνω θα ξέρει. Άσε, που είναι στο μεταβατικό στάδιο. Είδες, την «Μαρία την άσχημη»; Δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη όμορφη. Ότι θα ζούσα τη στιγμή που θα άκουγα την Λίλη να λέει ότι διώκεται λόγω ομορφιάς, μήτε που το περίμενα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]