"Έφαγαν" πόρτα τα αστέρια της Αννίτας!

31.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μάθανε ότι βραβεύουνε, πλάκωσαν και τα αστέρια της Αννίτας Πάνια» στα βραβεία «Αρίων». Αλλά, επειδή οι οργανωτές της τελετής δεν ήθελαν να κάνουν τα «Αρίων»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάθανε ότι βραβεύουνε, πλάκωσαν και τα αστέρια της Αννίτας Πάνια» στα βραβεία «Αρίων». Αλλά, επειδή οι οργανωτές της τελετής δεν ήθελαν να κάνουν τα «Αρίων» κάτι σε... «κουτσοί, στραβοί όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα» έριξαν πόρτα στα... αστέρια, χωρίς οίκτο! Μάταια, απ’ έξω ο Κάτμαν, η γυναίκα Μαραντόνα, ο Σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι, η Μαλάμω και λοιποί προσπαθούσαν να τους εξηγήσουν πως και αυτοί είναι τραγουδιστές και μάλιστα τα cd τους φιγούραραν για αρκετές εβδομάδες στις πρώτες θέσεις των charts.

Οι διοργανωτές δεν είχαν σκοπό να κάνουν τα «Αρίων»... «Άγιο Παντελεήμονα». Σε έναν τέτοιο θεσμό δεν είχαν θέση τα «ταλέντα» της Αννίτας. Αυτά, όμως, δεν πτοήθηκαν. Περίμεναν έξω καρτερικά μπας και οι υπεύθυνοι αλλάξουν γνώμη (δεν είχε και πολύ κόσμο μέσα, οπότε για μπούγιο καλοί ήταν) και τους βάλουν τελικά. Φευ, όμως. Η «πόρτα» ήταν σκληρή. Ούτε σε κλαμπ στην παραλιακή τέτοια αυστηρότητα!

Ωστόσο, τα ταλέντα δεν αγχώθηκαν και πολλοί. Έκαναν δηλώσεις σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα σαν μεγάλοι σταρ κι όταν οι κάμερες στρέφονταν αλλού, διαδήλωναν για την αδικία που έγινε εις βάρος τους. Οι κάμερες πάλι στρέφονταν πάνω τους και όλη η βραδιά, όπως καταλαβαίνεις, κύλησε κάπως έτσι!