"Πειράζει που είναι μεγάλη φίρμα ο Νίνο";

01.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μαύρα μάτια» κάναμε να δούμε το Νίνο και η εμφάνισή του στην «Ελληνική Εβδομάδα Μόδας» με... δικαίωσε που παθαίνω κατάθλιψη όταν έχω καιρό να δω Νίνο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μαύρα μάτια» κάναμε να δούμε το Νίνο και η εμφάνισή του στην «Ελληνική Εβδομάδα Μόδας» με... δικαίωσε που παθαίνω κατάθλιψη όταν έχω καιρό να δω Νίνο. Γιατί τέτοιος σταρ δεν υπάρχει στην Ελλάδα και οι λοιποί της show biz μας μία δε φτουράνε. «Νηπιαγωγείο» είναι μπροστά του. Άγουρα παιδάκια, που κάθε εμφάνιση τους περνάει αδιάφορη.

Ενώ, ο Νίνο είναι άλλο πράγμα. Τον βλέπεις σε δημόσια εμφάνιση του και νομίζεις ότι είναι τουλάχιστον ο Μπραντ Πιτ. Σωστός σταρ του Χόλιγουντ ο αοιδός. Πάρε παράδειγμα στην «Ελληνική Εβδομάδα Μόδας», όπου ο Νίνο «έσκασε» μύτη με καμιά δεκαριά φουσκωτούς δίπλα του, φορώντας μαύρα γυαλιά μες τη νύχτα κι αποπνέοντας χολιγουντιανό αέρα. Και όχι μόνο αυτό.

Οι άνδρες που τον συνόδευαν, άνοιγαν διαδρόμους για να περάσει ο Νίνο, ενώ διακριτικά έδιωχναν όποιον προσπαθούσε να τον πλησιάσει. Ο, δε, αοιδός με ύφος χιλίων καρδιναλίων δεν κοιτούσε μήτε δεξιά μήτε αριστερά. Μόνο ευθεία. Όχι, πες μου: είναι κανείς άλλος σαν το Νίνο; Όχι βέβαια. Ούτε ο Sakis Ρουβάς δεν κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Είναι, μετά να μην παθαίνω κατάθλιψη, όταν έχω καιρό να δω Νίνο;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]