Οι "Brangelina" θα γίνουν... Ευρωπαίοι!

01.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ούτε νομάδες να ήταν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, οι οποίοι παίρνουν τα παιδιά τους από το χέρι και ταξιδεύουν από τη μία χώρα στην άλλη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε νομάδες να ήταν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, οι οποίοι παίρνουν τα παιδιά τους από το χέρι και ταξιδεύουν από τη μία χώρα στην άλλη. Για τα, δε, μικρά το τζετ λανγκ είναι πια ότι οι μυξούλες για τα κοινά θνητά παιδάκια. Κάθε λίγο και λιγάκι τρέχει η μύτη τους! Ωστόσο, οι «Brangelina» βαρέθηκαν τις συχνές μετακινήσεις και αποφάσισαν επιτέλους να μείνουν μόνιμα σε ένα μέρος.

Τώρα το «μόνιμα» για τους εν λόγω είναι σχετικό. Θέλει το ζευγάρι να έχει κάπου τη βάση του κι από εκεί να κάνει τα απαραίτητα ταξίδια. Κι ευτυχώς, για εμάς τους Ευρωπαίους οι «Brangelina» θέλουν να μετακομίσουν στην Ευρώπη. Η Αμερική δεν τους αρέσει, ενώ πιστεύουν ότι δεν είναι το καλύτερο μέρος για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Αν και μέχρι στιγμής, αυτά μεγαλώνουν μέσα στο... αεροπλάνο.

Ο μόνος προβληματισμός του ζευγαριού είναι που θα εγκατασταθούν. Στην Ισπανία, στη Γαλλία ή στην Ιταλία; Ιδού η απορία. Παρόλο που έχουν αγοράσει σπίτι στο Βερολίνο, δε σκοπεύουν να πάνε εκεί, αφού οι παραπάνω τρεις χώρες καλύπτουν τις απαιτήσεις τους και θεωρούνται ιδανικό μέρος για να μεγαλώσουν τα παιδιά. Φαβορί, πάντως, είναι η Γαλλία μιας και η μητέρα της Αντζελίνα ήταν Γαλλίδα, ενώ η ίδια έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη χώρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]