Ντύνεται γαμπρός ο Γιώργος Λιάγκας!

01.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως, από τις 11 και μπρος κυκλοφοράει σα γαμπρός». Άσχετο, αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό με τις λέξεις «Γιώργος» και «γαμπρός».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως, από τις 11 και μπρος κυκλοφοράει σα γαμπρός». Άσχετο, αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό με τις λέξεις «Γιώργος» και «γαμπρός». Διάβασα, λοιπόν, ότι ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τη μεγάλη απόφαση να ντυθεί γαμπρός, κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Έλενα Γράβεζα.

Τέσσερα χρόνια είναι μαζί το ζευγάρι (είχαν βέβαια μία διακοπή μηνών, που καλό τους έκανε τελικά) και ο γνωστός δημοσιογράφος σκέφθηκε πως είναι πια καιρός να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μην το κάνει σαν το τραγούδι «Πέντε χρόνια το καημένο, με έχεις αρραβωνιασμένο». Έτσι, πριν λίγες μέρες πήγε την Έλενα για ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο των βορείων προαστίων κι εκεί της έκανε πρόταση γάμου.

Της πήρε μάλιστα και δαχτυλίδι με μία πέτρα νααα με το συμπάθιο. Η Γράβεζα, όπως όλες οι γυναίκες, συγκινήθηκε με την κίνηση του, αλλά στην ερώτηση «Θα με παντρευτείς» δεν απάντησε. Όχι ότι θα αρνηθεί, αφού το δαχτυλίδι το πήρε. Μάλλον, την έπιασε απροετοίμαστη. Πάντως, φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν ότι πολύ σύντομα θα φάμε κουφέτα. Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει στο Star με το γάμο του Λιάγκα. «Της μουρλής το πανηγύρι»!