Κωστέτσος για... υπουργός Πολιτισμού!

02.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα «μεγάλο, μακρύ και βαθυστόχαστο όνειρο» είχε η Έφη Σαρρή κι αν έμπαινε στη Βουλή θα το πραγματοποιούσε. Ένα «μεγάλο, κοντό και βαθυστόχαστο όνειρο»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα «μεγάλο, μακρύ και βαθυστόχαστο όνειρο» είχε η Έφη Σαρρή κι αν έμπαινε στη Βουλή θα το πραγματοποιούσε. Ένα «μεγάλο, κοντό και βαθυστόχαστο όνειρο» έχει ο Βασίλειος Κωστέτσος, αν μπει στη Βουλή. Ο γνωστός σχεδιαστής, σε αντίθεση με την Σαρρή, δεν θέλει ούτε ορφανοτροφεία να φτιάξει, ούτε την Παιδεία να σώσει, ούτε το Ασφαλιστικό να λύσει.

Υπουργός Πολιτισμού θέλει να γίνει για να σώσει γενικότερα την Ελλάδα! Γιατί, αν δεν αναλάβει τον Πολιτισμό ο Βασίλειος με τις διεθνείς του γνωριμίες (βλέπε Κλόντια Σίφερ, «συμπεθέρα» Ζιζέλ, Λίντα Ευαγγελίστα) ποιος θα αναλάβει; Ο Μιχάλης Λιάπης; Το είπε άλλωστε, ο ίδιος στην Εμη Λιβανίου ότι ο υπουργός Πολιτισμού πρέπει να είναι ένας κάποιος που έχει διεθνείς γνωριμίες για να προωθήσει τη χώρα στο εξωτερικό, αλλά και να διεκδικήσει τα μάρμαρα ή μη μάρμαρα. Διεκδικούμε μωσαϊκά ή πλακάκια και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

Κι αν αυτό σου κάνει περισσότερο σε υπουργό Τουρισμού, είσαι λάθος. Ο Βασίλειος είναι άνθρωπος του Πολιτισμού, των κλωστών και των Τεχνών. Αυτά βλέπει ο Λάκης Λαζόπουλος και σατιρίζει τα... βαθυστόχαστα όνειρα του Βασίλειου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά βλέπω μετά την Έφη Σαρρή και τον Κωστέτσο να μηνύει τον Λάκη, επειδή με τη σάτιρα του μπήκε εμπόδιο στην... πολιτική του καριέρα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]