Πάει και η Πόρσε της... Αννίτας Βίσση!

02.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την Άννα Βίσση και το βλέπω φως φανάρι η δικαστική της διαμάχη με την εταιρεία παραγωγής «Polyvideo" στο τέλος να την αφήνει χωρίς... πλατινένιους δίσκους!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την Άννα Βίσση και το βλέπω φως φανάρι η δικαστική της διαμάχη με την εταιρεία παραγωγής «Polyvideo" στο τέλος να την αφήνει χωρίς... πλατινένιους δίσκους! Γιατί, όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία της «Απόλυτης» με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έχουν κατασχεθεί. Και η μία απόφαση μετά την άλλη του δικαστηρίου είναι μία «ήττα» για την Βίσση.

Πρώτα της κατάσχεσαν ρούχα, παπούτσια και ηλεκτρικές συσκευές από τη βίλα στην Εκάλη. Μετά απέρριψαν τις αιτήσεις για αναστολή του πλειστηριασμού των παραπάνω και τώρα της παίρνουν και την Πόρσε! Αν και με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τα πράγματα είναι ολίγον τι μπερδεμένα, αφού τυπικά φαίνεται πως ανήκει στην... Αννίτα Πάνια! Η γνωστή παρουσιάστρια και μέλλουσα μητέρα του παιδιού του πρώην συζύγου της Άννας, Νίκου Καρβέλα (πολύ μου αρέσει αυτός ο μύλος με τα «σόγια») φέρεται να αγόρασε την Πόρσε τον περασμένο Μάρτιο, επειδή ανήκει στο φαν κλαμπ του συγκεκριμένου μοντέλου κι επειδή το «ζαχάρωνε» καιρό πριν.

Αυτά, δηλαδή, ισχυρίστηκε η πλευρά της Βίσση, υποστηρίζοντας ότι η Πάνια αγόρασε το αυτοκίνητο για 90 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, η «Polyvideo» θεωρεί πως η «αγορά» είναι μία εικονική μεταβίβαση, γι αυτό και κατέθεσε αίτηση κατάσχεσης της Πόρσε, που έγινε αποδεκτή από το δικαστήριο. Αυτό σημαίνει ότι η Αννίτα χάνει το αυτοκίνητο (τσάμπα το ζαχάρωνε) και πρέπει άμεσα να το παραδώσει. Άσε, μύλος με αυτή την ιστορία.