Η "Μαρία, η άσχημη" γίνεται... γυναίκα!

02.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα» και ο Αλέξης Μαντάς καλείται να δείξει... πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του! Βλέπεις, η μεγάλη στιγμή για την «Μαρία, την άσχημη» έφθασε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα» και ο Αλέξης Μαντάς καλείται να δείξει... πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του! Βλέπεις, η μεγάλη στιγμή για την «Μαρία, την άσχημη» έφθασε και ο Αλέξης αναλαμβάνει να κάνει το θηλυκό... γυναίκα! Το έπιασες το υπονοούμενο.

Η «άσχημη Μαρία» πριν γίνει όμορφη, θα γίνει γυναίκα και η στιγμή αυτή έφθασε. Μπρρρ. Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η Μαρία είχε τα γενέθλια της και λόγω της μέρας πήρε τη μεγάλη απόφαση να πλαγιάσει με τον Αλέξη. Ήπιε τα ποτάκια της και προσπάθησε να ξεμοναχιάσει τον Μαντά, ο οποίος δεν έλεγε να πάρει μπρος με τίποτε. Αυτή γι’ άβγαλτο μια χαρά το πήγαινε, αλλά εκείνος... αγρών ηγόραζε!

Μέχρι, που είδε τα κατεβασμένα μούτρα της και το απογοητευμένο ύφος της ανέγγιχτης που απελπισμένα θέλει να την αγγίξουν. Μη σου πω να την κατσιάσουν. Με αυτά και με εκείνα το επεισόδιο τελείωσε, αφήνοντας μας με τη λαχτάρα και την τρομάρα να δούμε την «Άσχημη» να γίνεται γυναίκα κι εκείνης να χαμογελούν και τα σιδεράκια της από τη χαρά! Πάντως, τέτοια αγωνία δεν είχα ούτε στην «Χουάνα την Παρθένα».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]