Κλίντον, Μαντόνα και Τζολί είναι ξαδέλφες!

05.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η προγιαγιά της Χίλαρι Κλίντον με την γιαγιά του παππού της Μαντόνα και την γιαγιά του προπάππου του παππού της Αντζελίνα Τζολί δεν έπλεναν στην ίδια σκάφη, αλλά ήταν τρεις αγαπημένες ξαδέλφες!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η προγιαγιά της Χίλαρι Κλίντον με την γιαγιά του παππού της Μαντόνα και την γιαγιά του προπάππου του παππού της Αντζελίνα Τζολί δεν έπλεναν στην ίδια σκάφη, αλλά ήταν τρεις αγαπημένες ξαδέλφες! Που σημαίνει ότι Κλίντον, Μαντόνα και Τζολί είναι μακρινές (πολύυυ μακρινές ξαδέλφες), άρα συγγενείς.

Την αποκάλυψη αυτή έκαναν οι The Washington Post's , όπου κάποιος κύριος, ειδικός στο να βγάζει γενεαλογικά δέντρα, μελέτησε το δέντρο της πρώην κυρίας των ΗΠΑ και ανακάλυψε ότι αυτή κρατάει από καλό... δέντρο με πολλά celebrities κλαδιά. Με την Μαντόνα η Χίλαρι είναι λίγο πιο μακρινές συγγενείς, αφού την έχει 10η ξαδέλφη. Με την Αντζελίνα, πάλι, έχουν πιο κοντινή συγγένεια, αφού είναι μόλις ένατες ξαδέλφες.

Εδώ, μιλάμε για σόι, όχι αστεία. Όπως σου είπα, η Κλίντον είναι από... καλό δέντρο και είναι επίσης συγγενείς με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και την Σελίν Ντιον. Τώρα με αυτές την ακριβή τους συγγένεια δεν τη γνωρίζω. Πάντως, μετά την αποκάλυψη αυτή, είναι μία καλή ευκαιρία για όλες τους να συναντηθούν ένα βράδυ και να τα πουν σαν καλές ξαδέλφες που είναι. Και όλες μαζί να υποστηρίξουν το σόι, που δίνει «μάχη» για να πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών. Γιατί, αν δε σε στηρίξει το σόι σου ποιος θα το κάνει;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]