Είναι έγκυος η Έλλη Κοκκίνου;

06.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύο μήνες έχουν περάσει από τον γάμο της Έλλης Κοκκίνου με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Βασιλειάδη και απ’ ότι φαίνεται ο πελαργός χτύπησε την πόρτα του ζευγαριού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύο μήνες έχουν περάσει από τον γάμο της Έλλης Κοκκίνου με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Βασιλειάδη και απ’ ότι φαίνεται ο πελαργός χτύπησε την πόρτα του ζευγαριού. «Τοκ, τοκ. Ποιος είναι; Το πουλί που φέρνει παιδιά, σας έχω ένα». Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία θέλουν την αοιδό να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και όποιος πηγαίνει στον «Βοτανικό» φεύγοντας από το μαγαζί, βάζει στοίχημα πως η Έλλη είναι πράγματι έγκυος.

Η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος, αν και ποτέ δεν έκρυψε ότι θέλει να γίνει μάνα ειδικά τώρα που παντρεύτηκε. Αν αυτή τη φορά ισχύουν οι φήμες και δεν είναι... ράδιο αρβύλα, όπως τις προηγούμενες φορές, θα δείξει. Πάντως, πολλοί θαμώνες του «Βοτανικού» παρατηρώντας την αοιδό επί πίστας «κόβουν» το κεφάλι τους ότι αυτή είναι έγκυος. Θες ότι δεν κάνει τις σέξι και hot εμφανίσεις των προηγούμενων χρόνων, προτιμώντας πιο άνετες τουαλέτες; Θες ότι οι χορογραφίες της είναι πιο... χαλαρές; Θες ότι έχει γλυκάνει το μουτράκι της και σου βγάζει αυτό το... μαμακίστικο;

Στα «Αρίων» ας πούμε που ήταν μία καλή ευκαιρία να δούμε κι εμείς που δεν έχουμε πάει ακόμη στον «Βοτανικό» τι παίζει, η Κοκκίνου εμφανίσθηκε με ριχτή τουαλέτα. Όταν, δε, ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει, φορούσε μία τουαλέτα - υπερπαραγωγή που για να καταλάβει κανείς αν είναι φουσκωμένη η κοιλιά της θα πρέπει να έχει μάτι με ακτίνες Χ!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]