Λυσσάρες φαν... ασέλγησαν σε Κλούνεϊ - Πιτ!

06.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη φαεινή ιδέα να τοποθετήσουν δύο κέρινα ομοιώματα του Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ - από την ταινία «Η συμμορία των δεκατριών» - στο μουσείο «Μαντάμ Τισό» είχαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη φαεινή ιδέα να τοποθετήσουν δύο κέρινα ομοιώματα του Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ - από την ταινία «Η συμμορία των δεκατριών» - στο μουσείο «Μαντάμ Τισό» είχαν, αλλά οι υπεύθυνοι υπολόγισαν χωρίς τις... λυσσάρες θαυμάστριες τους! Κατά το... «από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα» οι θαυμάστριες των δύο ανδρών πήγαν στο μουσείο και... ασέλγησαν στα δύο κέρινα ομοιώματα!

Τη μεγαλύτερη κακοποίηση υπέστησαν τα οπίσθια του Μπραντ, τα οποία οι λυσσάρες φαν του δεν τα άφησαν σε ησυχία. Από το πολύ πιάσε, πιάσε, το ζούλημα και το τσίμπημα ήρθαν τα ποθητά κέρινα οπίσθια κι έλιωσαν σαν το κεράκι της Λαμπρής. Όσο για τον Τζόρτζ; Παντού στο ομοίωμα του υπήρχε κραγιόν από τα ρουφηχτά φιλιά που του έδωσαν. Ακόμη και στα πιο... απόκρυφα σημεία υπήρχαν κοκκινάδια και όπως καταλαβαίνεις από το πολύ το ρούφηγμα - πόσο να αντέξει άλλωστε και το κερί; - ήρθε ο... ανδρισμός του Κλούνεϊ κι έγινε κεράκι ρεσό!

Μετά από αυτή την επίθεση, οι υπεύθυνοι του μουσείου αποφάσισαν να αποσύρουν τα δύο ομοιώματα. Γιατί αν σε μία μέρα έγινε του «κεριού το πανηγύρι», φαντάζεσαι τι θα γινόταν τις επόμενες μέρες, που θα το έπαιρναν χαμπάρι και άλλες θαυμάστριες τους από την Αγγλία και όχι μόνο. Όλες οι λυσσάρες θα πήγαιναν εκεί και στο Μουσείο Τισό θα γίνονταν τρελά... όργια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]