Η Ρόμπερτς θέλει να... υιοθετήσει την Σπίαρς!

06.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήταν να μην ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο της Τζούλιας Ρόμπερτς και γίνει μάνα. Άπαξ και απέκτησε τρία παιδιά, η Τζούλια νιώθει γενικά μάνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν να μην ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο της Τζούλιας Ρόμπερτς και γίνει μάνα. Άπαξ και απέκτησε τρία παιδιά, η Τζούλια νιώθει γενικά μάνα και είναι έτοιμη να ανοίξει την αγκαλιά της για τους απανταχού κατατρεγμένους, ταλαίπωρους και προβληματικούς του κόσμου. Και ως μάνα θα τους περιθάλψει και στοργικά θα τους φροντίσει. Κι άμα λάχει, υιοθετεί και κανέναν από αυτούς, μιας και η ίδια δεν θέλει να αποκτήσει και τέταρτο βιολογικό παιδί.

Και ποια είναι η τυχερή και νούμερο ένα υποψηφία προς υιοθεσία από την Ρόμπερτς; Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε στο «Vanity Fair» πως είναι στενοχωρημένη με την κατάσταση της Σπίαρς τα τελευταία χρόνια και η περίπτωση της την έχει προβληματίσει τα μάλα. Προσωπικά, δεν την έχει γνωρίσει, όμως, νιώθει συμπόνια για την πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» και της πρότεινε δημόσια αν θέλει να την βοηθήσει.

Το σπίτι της Τζούλιας είναι ανοιχτό για την Μπρίτνεϊ, όπως και η αγκαλιά της. Και ως στοργική μάνα που είναι θα την πάρει κοντά της και θα την βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα της. «Ο ξενώνας του σπιτιού μου είναι ανοιχτός» είπε η Ρόμπερτς, η οποία δήλωσε πως θα μπορούσε ακόμη και να υιοθετήσει την Σπίαρς! Κι έχεις μετά την Τζολί και την Μαντόνα να τρέχουν στην Αφρική και την Ασία να υιοθετούν παιδάκια. Τελικά, το Χόλιγουντ είναι καλύτερη... αγορά και «παρθένα» κι αν η Τζούλια κάνει το πρώτο βήμα, βλέπω σε λίγα χρόνια ο ένας σταρ να υιοθετεί τον άλλον!