Πέφτουν... κανόνια στον "Πρωινό Καφέ"!

08.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν» κατά Μαρούσι μεριά και δη στον «Πρωινό Καφέ» που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει... Ναβαρόνε! Κι ας όψεται γι’ αυτό η άτιμη η AGB
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν» κατά Μαρούσι μεριά και δη στον «Πρωινό Καφέ» που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει... Ναβαρόνε! Κι ας όψεται γι’ αυτό η άτιμη η AGB που έχει κολλήσει στο 14% και δε λέει να πάει παραπάνω. Γιατί, παρακάτω έχει πάει (έχει πιάσει ακόμη και κάτω από τη βάση), θυμίζοντας μου τους βαθμούς μου στη Φυσική.

Για την Ελεονώρα Μελέτη, πάλι, την αριστούχα του «Σεν Πολ» αυτοί οι... βαθμοί είναι πρωτόγνωροι κι έχει έρθει η «πριγκηπέσα» να σηκώσει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρει τι άλλο να κάνει. Ακόμη και τη συνταγή του Κους - Κους και της Μαριέτας Χρουσαλά δοκίμασε με... κοινωνικά θέματα του τύπου: «Νύφες και πεθερές: σχέσεις οργής» ή «Μάγος εξαπάτησε το αυτιστικό μου παιδί», αλλά τα νούμερα πάλι έμειναν κολλημένα σε χαμηλά επίπεδα.

Και μέσα σε αυτό τον πανικό, έρχεται ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Νάσος Γουμενίδης να δώσει γι ακόμη μία φορά την παραίτηση του. Μόνο που τώρα αυτή έγινε αποδεκτή (μη σου πω ότι την υποδέχθηκαν μετά Βαΐων και Κλάδων) και ο «ειδικός αναλυτής» της υπόθεσης Άλεξ στο τέλος του μήνα θα αποχαιρετήσει οριστικά τον «Καφέ». Φευ, κανείς δεν έβαλε τη γάτα του να κλάψει! Γιατί άραγε; Πάντως, το μόνο παρήγορο για την Ελεονώρα σε όλη αυτή την ιστορία - εκτός του ότι είναι ερωτευμένη - είναι το γεγονός ότι έχει «καπαρώσει» την τρίτη θέση, ενώ έχει μικρή διαφορά με τον δεύτερο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Υπομονή σε όλους, η Ελένη Μενεγάκη κοντεύει να γεννήσει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]