Τέρας ψυχραιμίας η Βόσσου!

07.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν έχεις κάνει χρόνια ολόκληρα ως σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου και μετά... διατελείς επίτιμο μέλος της οικογένειας του, έχεις μάθει να μη σε σκιάζει φοβέρα καμιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν έχεις κάνει χρόνια ολόκληρα ως σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου και μετά... διατελείς επίτιμο μέλος της οικογένειας του, έχεις μάθει να μη σε σκιάζει φοβέρα καμιά και κανείς Ηλίας Ψινάκης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Σοφία Βόσσου, η οποία έχει μία άνεση και ηρεμία στο να αντιμετωπίζει τις διάφορες κακίες και κριτικές εις βάρος της, που σε κάνει να απορείς. Αν και για τη συγκεκριμένη περίπτωση είπαμε ποιο είναι το «φάρμακο».... Ανδρέας Μικρούτσικος! Ούτε γιόγκα, ούτε ασκήσεις ψυχραιμίας.

Πριν δύο εβδομάδες είχε πάει στον Θέμο Αναστασιάδη ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος σε μία έκρηξη «θαυμασμού» στην Έφη Θώδη επιτέθηκε με το γνωστό του τρόπο στην Σοφία Βόσσου, η οποία πέρυσι από το Dream Show είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για την εν λόγω αοιδό και τη διασκευή του «I love you baby». «Περσινά ξινά σταφύλια» θα μου πεις, αλλά δεν ισχύει αυτό για τον Ψινάκη, ο οποίος είπε για την Βόσσου ότι το μαλλί της είναι σαν περούκα και διάφορα άλλα.

Αν ήταν κάποια άλλη στη θέση της, θα είχε αντιδράσει έντονα. Όχι, όμως η Σοφία η οποία πήρε τα αστεία του Ηλία... χαλαράααα! Την Τρίτη το βράδυ ήταν αυτή καλεσμένη του Θέμου κι όταν αναφέρθηκαν στο γνωστό θέμα, προτίμησε να γελάσει και να ανάψει την πίπα της - μπορείς να την πεις και πίπα της ειρήνης - παρά να σχολιάσει τα του Ψινάκη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]