Ερωτευμένος ξανά ο Ανδρέας Φουστάνος!

08.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Ανδρέας Φουστάνος για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τον έρωτα τραβά. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός είναι και πάλι ερωτευμένος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Ανδρέας Φουστάνος για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τον έρωτα τραβά. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός είναι και πάλι ερωτευμένος, διότι όπως έχει δηλώσει ο ίδιος κατά καιρούς, ο έρωτας είναι σημαντικός για τον ίδιο και όταν είναι ερωτευμένος μπορεί να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής. Σνιφ, σνιφ. Τι φιλοσοφημένο.

Η νέα αγαπημένη του Φουστάνου λέγεται Χριστιάννα και είναι ζωγράφος στο επάγγελμα. Η σχέση τους μετράει μόλις δύο μήνες, αλλά το ζευγάρι περνάει πολύ καλά και δεν έχει πρόβλημα αν τους απαθανατίζουν σε προσωπικές στιγμές. Μάλιστα, αυτές τις μέρες κυκλοφορούν σε διάφορα περιοδικά φωτογραφίες τους από νυχτερινή έξοδο, ενώ από παντού ξεχειλίζει ο έρωτας.

Ο Φουστάνος είναι τα μάλα ενθουσιασμένος με τη νέα σχέση και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο έρωτας και η ηρεμία στην προσωπική τους ζωή έκαναν τον Ανδρέα και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να βρουν μία συμβιβαστική λύση στο μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]