Η Βίσση μιλά για την περιπέτεια της!

08.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τους τελευταίους μήνες ακούς συνέχεια για τη δικαστική περιπέτεια της Άννας Βίσση με μία εταιρεία παραγωγής, για τις κατασχέσεις που έκαναν από τη βίλα της Εκάλης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τους τελευταίους μήνες ακούς συνέχεια για τη δικαστική περιπέτεια της Άννας Βίσση με μία εταιρεία παραγωγής, για τις κατασχέσεις που έκαναν από τη βίλα της Εκάλης, για εικονικές μεταβιβάσεις και πωλήσεις αυτοκινήτων και σπιτιών. Μέχρι ότι η «Απόλυτη» κινδυνεύει με φυλάκιση δέκα μηνών άκουσες και τρέμει το φυλλοκάρδι σου μήπως γίνει στα αλήθεια και είσαι για τον Κορυδαλλό να της πηγαίνεις κάθε μέρα τσιγάρα.

Η Βίσση, λοιπόν, μιλάει για την ιστορία αυτή και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Να καταλάβει, δηλαδή και ο κόσμος τι συμβαίνει, που με τόσα νομικά όταν τελειώσει η υπόθεση θα βγούμε όλοι... Αλέξης Κούγιας! Η ιστορία, λοιπόν, ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, συγκεκριμένα το 1994. Όταν, δηλαδή, εγώ πήγαινα Λύκειο και η Δέσποινα Βανδή ήταν φοιτήτρια στη Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης. Η Βίσση έκανε την εκπομπή «Με αγάπη Άννα» που στην πορεία αποδείχθηκε... ναυάγιο.

Όπως λέει η ίδια με την εταιρεία γύρισαν δέκα εκπομπές, όσες είχαν συμφωνήσει κι αφού αυτή δεν τράβηξε τη σταμάτησαν. Λίγο μετά ξεκίνησε η περιπέτεια, αφού η εταιρεία εκτός των άλλων κατηγόρησε την «Απόλυτη» πως φέρθηκε άσχημα σε καλεσμένους, όπως η Καίτη Γαρμπή, η Ναταλία Γερμανού και ο Τάκης Ζαχαράτος. Η Βίσση είχε αναθέσει σε συνεργάτες της να ασχοληθούν με την υπόθεση κι αυτοί τότε την καθησύχαζαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έλα, όμως, που όλες οι γιαγιάδες του κόσμου έχουν δίκιο όταν λένε «εμπιστοσύνη ούτε στον απαυτό σου» και το αυτό επιβεβαιώθηκε εδώ με τα γνωστά σήμερα αποτελέσματα.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές φαίνεται πως βρίσκονται προς συμβιβασμό και δεν αποκλείεται να βρουν μία λύση και να μην προχωρήσει υπόθεση παραπέρα. Όσο για τα ρούχα και παπούτσια που κατάσχεσαν από την Εκάλη, η Άννα υποστηρίζει ότι η αξία τους περνάει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, αφού είναι ρούχα απ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Άσε, που η κατάσχεση ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα για την «Απόλυτη», αφού ως καλλιτέχνης ένιωσε να της παίρνουν βίαια το δεύτερο πιο σημαντικό εργαλείο της δουλειάς της, μετά τη φωνή! Πάντως, όταν με το καλό βγει από αυτή την περιπέτεια, η Βίσση θα έχει πάρει ένα καλό μάθημα: να μην έχει τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]