Επιτέλους, παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη!

08.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι» θυμίζει η εγκυμοσύνη της Τζένιφερ Λόπεζ κι ενώ όλοι ήξεραν ότι είναι έγκυος, αυτή επέμενε να την κρατάει κρυφή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι» θυμίζει η εγκυμοσύνη της Τζένιφερ Λόπεζ κι ενώ όλοι ήξεραν ότι είναι έγκυος, αυτή επέμενε να την κρατάει κρυφή. Ούτε επιβεβαίωνε τις φήμες, ούτε τις διέψευδε. Τελικά, η Τζένιφερ είχε τους λόγους της. Ήθελε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στο τελευταίο σταθμό της περιοδείας της.

Βέβαια, την έκπληξη της χάλασαν πρώτα η μητέρα της, Γουαδελούπη που δήλωσε ότι θα γίνει γιαγιά και μετά ο Ρομπέρτο Καβάλι, που αποκάλυψε ότι κάθε εβδομάδα μεταποιεί τα ρούχα της σταρ, λόγω της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, η Τζένιφερ δεν πτοήθηκε και στο Μαϊάμι που βρέθηκε για συναυλία αποκάλυψε στο κοινό ότι αυτή και ο Μαρκ Αντονι περιμένουν μωρό. Ο σύζυγος της έδειξε έκπληκτος, μάλλον δεν θα ήξερε τι είχε στο μυαλό της, ενώ ο κόσμος από κάτω ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Μάλιστα, ο Μαρκ χάιδεψε την κοιλιά της συγκινημένης συζύγους του και την φίλησε στοργικά. Εκεί, να δεις χειροκρότημα κι επιφώνημα. Της μουρλής έγινε. Η, δε, Τζένιφερ κρατούσε συνέχεια τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ αποκάλυψε πως τώρα που τελειώνει η περιοδεία τους, θα αποσυρθεί με τον Άντονι στο σπίτι για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την χαρά της μητρότητας και πατρότητας αντίστοιχα. Το μωρό θα έρθει στον κόσμο στις αρχές της Άνοιξης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]