Ο Ρέμος θα σπιτώσει την Υβόννη

01.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Πόσο χαίρομαι όταν διαβάζω τέτοιες χαρμόσυνες ειδήσεις και όταν ένα πρώην ζευγάρι αποδεικνύει την παράλληλη πορεία του!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Πόσο χαίρομαι όταν διαβάζω τέτοιες χαρμόσυνες ειδήσεις και όταν ένα πρώην ζευγάρι αποδεικνύει την παράλληλη πορεία του! Παιδί μου με έχει πιάσει το φιλοσοφικό μου σήμερα αλλά έχω να σου πω σπουδαία νέα! Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να αγόρασε τη σπιταρόνα της με σκοπό να τη μοιραστεί με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά νομίζεις ότι μπροστά σε κάτι τέτοιο ο Αντώνης Ρέμος θα έμενε ασυγκίνητος; Μόνο στα όνειρα! Σου λέει σπιτώνει η Ζέτα, θα σπιτώσω και εγώ την Υβόννη μου!


Έτσι ξαφνικά λοιπόν όπως μπήκε στη ζωή του η Υβόννη αποφάσισε και ο Αντωνάκης ότι δε μπορεί ούτε λεπτό μακριά της και όπως διαβάζω στην Espresso εδώ και περίπου ένα μήνα το ζεύγος μένει μαζί στο σπίτι του Αντωνάκη στη Γλυφάδα.

Τα πιτσουνάκια σου λέει είναι τόσο ερωτοχτυπημένα που δεν άντεχαν να μην είναι μαζί από το πρωί ως το βράδυ! Εξάλλου είναι η πρώτη φορά που ο Αντωνάκης αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να συγκατοικήσει με τη σύντροφο του! Ακόμη και με το Ζετάκι (που άσπρισε το μαλλί μου με αυτή τη σχέση πια) δεν είχε πάρει την απόφαση να το βάλει μέσα στο σπίτι του. Όπως όλα λοιπόν δείχνουν ο δεσμός αυτός με την Υβόννη είναι πολύ σοβαρός και αυτή τη φορά σου το λέω δεν αποκλείεται να φάμε κουφέτο σε χρόνο dt!

Ελένη Αναστασάκη