Η αρχόντισσα, ο Πλούταρχος και οι απειλές

01.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι τραβάνε και αυτοί οι τραγουδιστές! Παιδί μου ο Γιάννης Πλούταρχος έχει χάσει σου λέει τον ύπνο του αφού μια πέραν του δέοντος φανατική θαυμάστρια του η οποία όπως διαβάζω στο περιοδικό CIAO έχει πάθει εμμονή μαζί του! Σου λέει το κορίτσι έχει πάθει εμμονή με τον Πλούταρχο και άρχισε τελευταία να τον πολιορκεί πολύ στενά , προφανώς ξεχνώντας πως έχει οικογένεια και παιδιά.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι τραβάνε και αυτοί οι τραγουδιστές! Παιδί μου ο Γιάννης Πλούταρχος έχει χάσει σου λέει τον ύπνο του αφού μια πέραν του δέοντος φανατική θαυμάστρια του η οποία όπως διαβάζω στο περιοδικό CIAO έχει πάθει εμμονή μαζί του! Σου λέει το κορίτσι έχει πάθει εμμονή με τον Πλούταρχο και άρχισε τελευταία να τον πολιορκεί πολύ στενά , προφανώς ξεχνώντας πως έχει οικογένεια και παιδιά.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος του πρόκειται για μια γοητευτική κοπέλα γύρω στα 30 ,ντυμένη πάντα με επώνυμα ρούχα και όχι για κανένα μικρό κοριτσάκι που έχει απλά φάει κάποιο πλατωνικό κόλλημα με τον Πλούταρχο!


Είναι δυνατόν ο τραγουδιστής με τον οποίο κατεβάζεις τα ουίσκι το ένα μετά το άλλο , ο αοιδός που έχει τραγουδήσει τον πόνο όσο κανένας άλλος να μην προκαλεί τέτοια πάθη στις θαυμάστριες του;
Ο Πλούταρχος αποφάσισε την περυσινή χρονιά να απέχει λιγάκι από τις πίστες για να αφιερώσει χρόνο στην οικογένεια του , πράγμα που όπως φαίνεται έστειλε αδιάβαστη την τρελαμένη θαυμάστρια του η οποία άρχισε να του στέλνει απειλητικά μηνύματα στο κινητό του...


Θα σου πω ακριβώς πώς έγινε το σκηνικό: Ο Πλούταρχος πάντα είναι ευγενικός με τις θαυμάστριες που τον επισκέπτονται στο καμαρίνι του για να του πουν μια καλή κουβέντα και πάντα τους χαιρετάει όλους. Μια μέρα λοιπόν , κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων του στο Odeon στη Θεσσαλονίκη περί τα τέλη Αυγούστου μια κοπέλα ανέβηκε στην πίστα για να του δώσει ένα τριαντάφυλλο και εκείνος της φίλησε το χέρι. Κίνηση που όσοι ξέρουν τον Πλούταρχο είναι πολύ συχνή, καθώς ξέρει πώς να ανταποδώσει την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος! Βέβαια αυτή η κοπέλα δεν το πήρε καθόλου έτσι?...

Μια μέρα μετά το περιστατικό, ο Πλούταρχος έλαβε μήνυμα στο κινητό του : "Ήμουν, είμαι και θα είμαι η σκιά σου. Σ' αγαπώ πιο πολύ κι απ' τη ζωή μου και θα κάνω τα πάντα για να σ' έχω. Σκέψου το σοβαρά γιατί έχω ήδη βρει τον τρόπο που, θες δε θες, θα σε φέρει κοντά μου. Έχουμε κοινές φωτογραφίες, με έχουν δει χιλιάδες μάτια όπου κι αν έχεις εμφανιστεί. Γεννήθηκα για να ζήσω μαζί σου. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, γιατί θα το μετανιώσεις. Δεν σε απειλώ, σ' αγαπάω. Την στιγμή που θα γίνουμε ζευγάρι θα το καταλάβεις. Και αυτό θα γίνει σύντομα...".


Όπως καταλαβαίνεις του Πλούταρχου του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και αποφάσισε αν συνεχίσει η φάση να κινηθεί νομικά! Αυτό θα πει κόλλημα με την πλουταρχικιά που έχει βάλει σκοπό να κάνει το Γιάννη να χάσει τον ύπνο του και όταν δεν ξενυχτάει για τη δουλειά!


Ελένη Αναστασάκη