Μελέτη: Η υποχρεωτική άδεια από το Star και οι απειλές για τη ζωή της!

01.12.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρίτη σήμερα και η Ελεονώρα Μελέτη απουσίαζε για δεύτερη μέρα, οπότε δεν παίζει η παρουσιάστρια να βρήκε τρόπο να αποφεύγει τις τσαγκαροδευτέρες. Η Μελέτη είναι άρρωστη,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρίτη σήμερα και η Ελεονώρα Μελέτη απουσίαζε για δεύτερη μέρα, οπότε δεν παίζει η παρουσιάστρια να βρήκε τρόπο να αποφεύγει τις τσαγκαροδευτέρες. Η Μελέτη είναι άρρωστη, αλλά όχι δεν έχει τη «γρίπη των χοίρων», όπως αρχικά φοβήθηκε κι έσπευσε να φύγει από το σπίτι της Κηφισιάς για να μην κολλήσει τον αγαπημένο της. Έχει βρογχίτιδα και από το Star της έδωσαν υποχρεωτική πενθήμερη άδεια. Να καθίσει στο σπίτι της, να ηρεμήσει, να πιει τις αντιβιώσεις και τα αντιπυρετικά και να επιστρέψει από εβδομάδα.

Αυτό θα φανταζόταν κάθε φτωχό μυαλό. Αλλά, όχι αγαπημένε μου. Κάθε πρωί εκείνη βγαίνει στο τηλέφωνο και αναλύει την επικαιρότητα με τον αρχισυντάκτη (που άμα λάχει εκτελώ και χρέη παρουσιαστή) Θέμη Μάλλη. Βρε μπας και νομίζουν εκεί στο Star ότι κάνει κοπάνες, γι αυτό και την παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο; Δεν εξηγείται αλλιώς. Αλλά θα μου πεις, έχουν να σχολιάσουν και μία καυτή επικαιρότητα. Ε όχι που τη βρήκαν; «Πολύ γνωστή παρουσιάστρια δέχεται απειλές για τη ζωή της»!

Αν δεν είναι αυτό «καυτό» θέμα ποίο είναι; Και νταρά ντα ραν.... η παρουσιάστρια είναι η ίδια η Μελέτη. Δύο μέρες τώρα ακούμε την άρρωστη και κυνηγημένη από έναν παρανοϊκό να περιγράφει τι περνάει. Το καλοκαίρι βρήκε κομμένα τα φρένα στο αυτοκίνητό της. Την άλλη την παίρνει απειλητικά τηλεφωνήματα. Την άλλη τηλεφωνεί στο γραφείο (το σηκώνει μία από το πάνελ) και λέει ότι έχει βάλει βόμβα στο σπίτι της. Ο παρανοϊκός δε διευκρίνισε σε ποιο σπίτι έβαλε την bomb κι έτρεχε πανικόβλητη η παρουσιάστρια στο πατρικό και στο άλλο.

Η πανελίστρια, πάντως, πολύ ψύχραιμη. Πρέπει να βλέπει πολύ CSI, διότι χειρίστηκε το απειλητικό τηλεφώνημα επαγγελματικά: «Γιατί θέλεις να βάλεις βόμβα στην Ελεονώρα; Δεν είναι πολιτικός»; Τον έστειλε τον bomber και να δεις εξαιτίας της αποφύγαμε την έκρηξη. Το μετάνιωσε. Εδώ που τα λέμε, αγαπημένε μου, είναι να απορείς. Εντάξει κι άλλοι διάσημοι έχουν μπλεξίματα με παρανοϊκούς θαυμαστές, αλλά κομμένα φρένα και απειλές για βόμβα, τι να πω, ούτε X Factor να ήταν η Μελέτη!