Θεοδωρίδου: τα χαϊδολογήματα και οι ζήλιες του Τζιώτη

04.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Σου γράφω πάλι από ανάγκη που λέει και ο Σιδηρόπουλος γιατί για μια ακόμη φορά τα αισθηματικά της Νατάσας Θοεωρίδου με έχουν κρατήσει ξάγρυπνη! Όπως φαίνεται οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα είναι ραγδαίες και η Νατάσα ξαναβρήκε τη ζεστασιά που έψαχνε στην αγκαλιά του Θεόφιλου Τζιώτη που όπως φαίνεται είχαν χωρίσει για ψύλλου πήδημα όμως τώρα όλα είναι μέλι γάλα.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Σου γράφω πάλι από ανάγκη που λέει και ο Σιδηρόπουλος γιατί για μια ακόμη φορά τα αισθηματικά της Νατάσας Θοεωρίδου με έχουν κρατήσει ξάγρυπνη! Όπως φαίνεται οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα είναι ραγδαίες και η Νατάσα ξαναβρήκε τη ζεστασιά που έψαχνε στην αγκαλιά του Θεόφιλου Τζιώτη που όπως φαίνεται είχαν χωρίσει για ψύλλου πήδημα όμως τώρα όλα είναι μέλι γάλα.


Έτσι μέσα σε αυτό το κλίμα χαράς η Νατάσα ετοιμάστηκε για την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο Anodos όπου θα λέει τα τραγουδάκια της παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη φέτος το χειμώνα.


Φυσικά από την πρεμιέρα δε θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της τραγουδίστριας που βρέθηκε να διασκεδάζει με την παρέα του στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού... Όταν όμως Θεοδωρίδου και Μαρτάκης είπαν ένα ντουετάκι μαζί στην πίστα, ο Μαρτάκης όχι μόνο την κοίταζε όλο νόημα μέσα στα μάτια αλλά τη χάιδευε στα μαλλιά και γενικά τα τρυφερά τετ-α-τετ και οι αγκαλιές τους (όπως τα είδα στο STAR) έκαναν το Θεόφιλο Τζιώτη να σηκωθεί από τη θέση του και να παρατήσει την παρέα του μέχρι να τελειώσει το τραγούδι. Θα μου πεις, αποκλείεται να πήγε προς νερού του ο άνθρωπος; Και θα σου πω... Όταν ο επιχειρηματίας γύρισε στο τραπέζι του δεν έριξε ούτε ματιά στην πίστα. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Η Νατάσα κατάλαβε ότι το αγόρι της τα είχε πάρει κρανίο και πήγε να του τραγουδήσει : "Να μ’αγαπάς, για να παίρνω ζωή κοντά σου, να με κρατάς έχω ανάγκη τη ζεστασιά σου, να ‘μαστε ένα κορμί καρδιά μου η καρδιά σου", με αμαρτωλό ύφος αφού μέχρι πριν λίγο είχε ανάγκη τη ζεστασιά της αγκαλιάς του Μαρτάκη... Τι να κάνεις όμως αγάπη μου έτσι είναι οι καλλιτέχνες υποστηρίζουν και με την απαραίτητη θεατρικότητα το τραγούδι τους. Και όπως και να το κάνουμε δε μπορείς εύκολα να αρνηθείς την αγκαλιά του Μαρτάκη!

Σου λέει μετά το ατύχημα της Θεοδωρίδου με το πόδι της, το ζεύγος ήρθε πιο κοντά. "Είχα ατύχημα εμείς κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει, που λένε. Γλίστρησα έπεσα αλλά τώρα είμαι καλά, είμαι όρθια..." είπε χαρακτηριστικά η Νατάσα και εγώ δε μπορώ παρά να αναρωτηθώ μπας και την έφαγε τότε ο Τζιώβας; Άσχημο πράγμα η ζήλια Δημητρούλα μου! Αλλά αυτά έχει ο έρωτας,όποιος αγαπάει ζηλεύει!


Ελένη Αναστασάκη