Πόσο κοστίζει το πορτρέτο της Μαριέτας;

04.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι κορίτσι είναι πια αυτή η Μαριέτ Χρουσαλά! Σου λέει το Μαιρετάκι λατρεύει τον αντρούλη της (και εφοπλιστή) Λέο Πατίτσα και στην προσπάθεια του να του κάνει μια τόση δα μικρή εκπληξούλα, ένα δωράκι που θα του έμενε αξέχαστο, σκέφτηκε ένα έργο τέχνης. Έτσι λοιπόν , μάζεψε όλο της το θάρρος και ζήτησε τη βοήθεια της γνωστής ζωγράφου Μάρα Καρέτσου για να ζωγραφίσει τα πορτρέτα τους!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι κορίτσι είναι πια αυτή η Μαριέτα Χρουσαλά! Σου λέει το Μαριετάκι λατρεύει τον αντρούλη της (και εφοπλιστή) Λέο Πατίτσα και στην προσπάθεια του να του κάνει μια τόση δα μικρή εκπληξούλα, ένα δωράκι που θα του έμενε αξέχαστο, σκέφτηκε ένα έργο τέχνης. Έτσι λοιπόν, μάζεψε όλο της το θάρρος και ζήτησε τη βοήθεια της γνωστής ζωγράφου Μάρα Καρέτσου για να ζωγραφίσει τα πορτρέτα τους!


Σύμφωνα που λες με τη Real Life το Μαριετάκι ήθελε να κάνει ένα δώρο ...αξίας στο σύζυγο και ήθελε κυρίως να είναι μια έκπληξη που θα τον αφήσει άφωνο! Μόλις που λες η Μαριέτα έμαθε ότι η ζωγράφος φτάνει στη χώρα μας έτρεξε να προλάβει να τους κάνει τα πορτρέτα. Σου λέει και δίκαια το κορίτσι τέτοια ομορφιά δεν πρέπει να πάει χαμένη...

Η Μάρα Καρέτσου λοιπόν βρέθηκε με τη Μαριέτα και τα είπαν σαν δυο καλές φίλες για την έκπληξη που ήθελε να κάνει στον αγαπημένο της και η τελευταία έδωσε στην καλλιτέχνιδα δύο φωτογραφίες τους για να μπορεί να κάνει τη δουλειά της.


Τα πορτέτα τους λοιπόν που θα τοποθετηθούν σε πλέξι γκλάς ( και είμαι σίγουρη θα μπορούσαν κάλιστα να είναι εκθέματα σε πολλά μουσεία) θα κοσμούν κάποιο σημαντικό σημείο του σπιτιού του ζεύγους . Αυτό έλειπε να μην τα βάλουν κάπου που να τα βλέπει ο επισκέπτης, να ξέρει βρε αδερφέ σε ποιανού το σπίτι μπαίνει μέσα τέλοσπαντων.


Επειδή όμως δε θέλω να σε κρατάω άλλο σε αγωνία θα σου πω πόσο θα κοστίσει το κάθε έργο: (ελπίζω να σε βρίσκω καθιστή) η απάντηση είναι πάνω κάτω γύρω στα 15.000 το καθένα! Κόπηκες κουκλίτσα; Και το καλύτερο; Η διάσημη καλλιτέχνιδα έχει μέγαλη συμπάθεια σου λέει στο Μαριετάκι Χρουσαλάκι- Πατιτσάκι και είπε ότι μόνο για εκείνη θα κοστίσει τόσο! Είδες χρυσή μου ότι η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και την πόρτα της τέχνης; Σου ορκίζομαι ότι τέτοιες εκπτώσεις δεν τις περίμενα! Εύγε λοιπόν στη Μαριέτα που ξέρει όχι μόνο να εκτιμά την τέχνη αλλά είναι και πνεύμα οικονομίας!

Ελένη Αναστασάκη