Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει η Τατιάνα

06.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Θυμάσαι το δάκρυ κορόμηλο που έριξε η Τατιάνα Στεφανίδου όταν της ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της στον ΑΝΤ1;

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Θυμάσαι το δάκρυ κορόμηλο που έριξε η Τατιάνα Στεφανίδου όταν της ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της στον ΑΝΤ1; Τότε που η Τάτι μέσα στο ντάλα καλοκαίρι βρέθηκε χωρίς δουλειά και έπεσε σε κατάθλιψη μέχρι να την συμπεριλάβει στο δυναμικό του το Star Channel;


Ε, κι όμως, κλατρεμένη, η Τατιάνα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και τη Δευτέρα που μας έρχεται θα την δούμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όχι, μην πάει το μυαλό σου πως το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε πίσω την Στεφανίδου! Και γιατί να το κάνει αφού το τούρκικο "Κισμέτ" που παίζει στην ώρα του "Αζίζει να το Ζεις" μια χαρά τα πηγαίνει στα νούμερα!


Η Τατιάνα που λες, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ως καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και της εκπομπής "Όλα" που θα έχει πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα. Η ίδια η Τάτι έκανε την αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της και δήλωσε όλο νόημα:


"Τη Δευτέρα θα με δείτε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου. Είμαι σταθερό καλεσμενάκι του Θέμου εδώ και χρόνια, όλα για όλα"!


Τώρα, το τι θα πει για την απομάκρυνσή της από το σταθμό η Τατιάνα, πολύ περίεργη είμαι να το δω και να το ακούσω! Κι αν σκεφτείς ότι δίπλα της θα έχει το Θέμο και τον Βαγγέλη Περρή να της ανάβουν φωτιές, φαντάσου τι έχει ν' ακούσει ο Γιάννης Λάτσιος που έβαλε το χεράκι του στην διακοπής της συνεργασίας του σταθμού με την Τατιάνα!

Κατερίνα Π.