Φώτης-Μαρία: τι λένε για τη Μενεγάκη-Λαμπίρη-Μελέτη

06.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Της τρελής γίνεται στις τηλεοπτικές ζώνες! Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου άνοιξαν την καρδιά τους σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK και τα είπαν όλα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Της τρελής γίνεται στις τηλεοπτικές! Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου άνοιξαν την καρδιά τους σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK και τα είπαν όλα! Αν περιμένεις να βγούνε τα μαχαίρια τότε άδικα περιμένεις! Εδώ υπάρχει πολιτισμός αγάπη μου!


Σε πληροφορώ λοιπόν ότι το τηλεοπτικό δίδυμο όχι μόνο δεν τα έβαψε μαύρα με τον ερχομό της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι του αλλά πάταξαν και τη σκούφια τους από τη χαρά τους αφού: (Μαρία): "Ενθουσιάστηκα γιατί σκέφτηκα ότι θα γί¬νει μεγάλο νταβαντούρι φέτος με το Star και ότι θα αρχίσουν να λένε διάφορα, όπως και είπαν δηλαδή. Από την άλλη σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλύτερο να έχεις την Τατιάνα να σου δίνει lead in από το να την έχεις απέναντι!" και (ο Φώτης): "Είναι πολύ ενθαρρυντικό να έρχεται ακό¬μα ένα μεγάλο όνομα στο Star, γιατί αυτό σημαίνει ότι το κανάλι δυναμώνει". Αχ αυτά είναι! Πέφτει πολύ ανωτερότητα Δημητρούλα μου τη σήμερον και όλοι αγαπιούνται με όλους, πολύ μου αρέσει!

Όσοι για τα περί αλλαγής ζώνης ανάμεσα σε Μελέτη και Λαμπίρη η Μπακοδήμου με αποστόμωσε: "Αν της Ελεονώρας τής κάνει η ζώνη της Χριστίνας και της Χριστίνας η ζώνη της Ελεονώ¬ρας, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Ε, αν αλλάζουν ζώνες να αλλάξουν και φούστες! Φίλες είναι, οπότε είμαι σίγουρη ότι θα τα βρουν. Κι εγώ με τις φίλες μου καμιά φορά αλλάζω φουστάνια, για να μη βάζουμε τα ίδια και βαριόμαστε". Είδες πόσο δικοί μας άνθρωποι είναι οι σταρ; Σου λέει οι ανταλλαγή σε ζώνες και αξεσουάρ δίνει και παίρνει!


Όσο για τη Μενεγάκη η Μπακοδήμου καταλαβαίνει από δυσκολίες: "Πιστεύω ότι η Ελένη είχε μια δύσκολη χρονιά πέρσι, θα είναι πρώτη φέτος". Άντε και να δούμε τι μέλει γενέσθαι στα τηλεοπτικά δρώμενα γιατί όπως ξέρεις θα με φάει η αγωνία μου!


Ελένη Αναστασάκη