Ο Μακ Κοναχι θα γίνει πατέρας!

18.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πατέρας θα γίνει ο Μάθιου Μακ Κόναχι και ο διάσημος ηθοποιός από τη μέρα που έμαθε τα νέα, έχει... πιάσει έβδομο ουρανό από την χαρά του. Η αγαπημένη του, Καμίλα Αλβες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πατέρας θα γίνει ο Μάθιου Μακ Κόναχι και ο διάσημος ηθοποιός από τη μέρα που έμαθε τα νέα, έχει... πιάσει έβδομο ουρανό από την χαρά του. Η αγαπημένη του, Καμίλα Αλβες είναι τριών μηνών έγκυος και ο Μάθιου ανακοινώνει τα ευχάριστα δεξιά και αριστερά. Μάλιστα, έβγαλε ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί τον Θεό για το μεγαλύτερο δώρο που τους έκανε.

Και είναι να απορεί κανείς, αφού λίγοι ήταν εκείνοι που θα περίμεναν ότι ο φανατικός εργένης Μακ Κόναχι, αυτός ο αντί-συμβατικός τύπος θα ερχόταν η μέρα που θα γινόταν οικογενειάρχης και μάλιστα θα το απολάμβανε τόσο πολύ. Ο ηθοποιός είναι κιόλας χαζομπαμπάς, ενώ τη χαρά του συμμερίζεται και η Βραζιλιάνα σύντροφος του, με την οποία είναι μαζί λίγο περισσότερο από ένα χρόνο.

Τι κι αν το ζευγάρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί; Είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς κι αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του Μάθιου, ο οποίος εύχεται γι αυτόν και την αγαπημένη του τα καλύτερα. Όσο για γάμο; Οι ίδιοι δεν το σκέφτονται, αλλά η μητέρα του όταν έμαθε τα νέα, η πρώτη ερώτηση που έκανε ήταν: «Ο γάμος πότε θα γίνει»; Παραδοσιακή γυναίκα η μάνα Μακ Κόναχι, η οποία δύσκολα θα επιτρέψει στο γιο της να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων σταρ, που αποκτούν παιδί χωρίς γάμο!