Πέμπτο παιδί για τους Brangelina!

25.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Αφρική το έψαχναν, στην Αμερική φαίνεται πως βρήκαν οι Brangelina το πέμπτο τους παιδί. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Αφρική το έψαχναν, στην Αμερική φαίνεται πως βρήκαν οι Brangelina το πέμπτο τους παιδί. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ θα υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι από τη Νέα Ορλεάνη, η οποία έχασε τους γονείς της από τον φονικό τυφώνα «Κατρίνα».

Τη μικρή - δεν έχει γίνει γνωστή η ηλικία της - τη γνώρισε ο Πιτ στη διάρκεια της φιλανθρωπικής του δραστηριότητας στην πολιτεία και από την πρώτη στιγμή τη λάτρεψε. Περνούν μαζί πολλές ώρες κι όταν με την Τζολί αποφάσισαν πως θα υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι, της πρότεινε να είναι αυτό. Η αγαπημένη του, που ήθελε η δεύτερη υιοθετημένη κόρη τους να είναι επίσης από την Αφρική, όπως η Ζαχάρα, συμφώνησε μαζί του.

Εξάλλου και αυτή έχει γνωρίσει τη μικρή και τη λατρεύει το ίδιο με τον Μπραντ. Έτσι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υιοθεσία. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι οι Brangelina εγκαταλείπουν τα σχέδια και τις προσπάθειες τους να αποκτήσουν ένα δεύτερο βιολογικό παιδί. Η φάση... τεκνοποίησης καλά κρατεί και ο Μπραντ με την Αντζελίνα ελπίζουν ο πελαργός να τους επισκεφθεί σύντομα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]