Ο Πασχάλης αμφισβητεί τα αποτελέσματα του DNA!

25.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Συνεχίζει να επιμένει ο Πασχάλης στο «στιγμιαίο λάθος» και ότι δεν είχε σχέση με τη μητέρα του εξώγαμου παιδιού του, λέγοντας πως μόνο μία φορά έκανε την... κουτσουκέλα μαζί της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Συνεχίζει να επιμένει ο Πασχάλης στο «στιγμιαίο λάθος» και ότι δεν είχε σχέση με τη μητέρα του εξώγαμου παιδιού του, λέγοντας πως μόνο μία φορά έκανε την... κουτσουκέλα μαζί της. Κι απορεί, τώρα, ο αοιδός πως γίνεται να έμεινε έγκυος όταν εκείνη ήταν 40 ετών κι αυτός περασμένα 50! Εμείς να δεις κυρ Πασχάλη μου τι απορία έχουμε όταν ακούμε να λες ότι μια φορά κι έξω ήταν όλο το στόρι σας. Αν έλεγε, η 43χρονη τώρα, ότι μύρισε τον κρίνο κι έμεινε έγκυος, θα το πιστεύαμε περισσότερο.

Αυτό το «στιγμιαίο λάθος» στο στομάχι μου έχει κάτσει και δε λέω να το χωνέψω! Κι εκεί, που είχαμε ξεχάσει την ιστορία του Πασχάλη με τα «λάθη» και τα εξώγαμα - ας είναι καλά γι αυτό τα... dvd - επανεμφανίζεται ο αοιδός και δηλώνει ότι αμφισβητεί την εγκυρότητα του τεστ DNA! Εκεί, να κλέψει τη δόξα από τον Μάκη και τον Θέμο. Ο Πασχάλης έχει τις αμφιβολίες του και πιστεύει ότι μπορεί το τεστ να έκανε λάθος στη διάγνωση.

Το... μετά την απομάκρυνση από το ταμείο του γενετιστή, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, το λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας ή όχι; Μάλλον όχι, αφού φαίνεται πως τα αποτελέσματα θα σταλούν στην έδρα της Γενετικής στη Θεσσαλονίκη για επανεξέταση. Πάντως, όλοι λένε πως άμα το τεστ δείξει θετικό, πολύ μα πολύ δύσκολα κάνει λάθος. Αλλά, εδώ υπάρχει περίπτωση να έγινε σύλληψη με ένα... στιγμιαίο λάθος, γιατί να μην έχουμε κι άλλο «θαύμα»;

Πάντως, στη δικαστική διαμάχη της οικογένειας Αρβανιτίδη με τη μητέρα του παιδιού είχαμε μία εξέλιξη. Με βούλευμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έβαλε στο αρχείο τη μήνυση της μητέρας για τη δημοσιοποίηση του ονόματος της από την Αλίκη Αρβανιτίδη, σε τηλεοπτική εκπομπή. Κι αυτό, διότι κρίθηκε ότι η Αρβανιτίδη τότε αποκάλυψε το ονομά καθώς και εξαπέλυσε ύβρεις, για να προστατέψει την οικογένεια της, επειδή θεωρούσε τότε ότι κινδύνευε. Να σου πω επίσης, ότι το ζεύγος Αρβανιτίδη κατέφθασε στο δικαστήριο πιασμένο χέρι χέρι και ήταν τόσο ευτυχισμένοι λες και είχαν ξεπηδήσει από βίντεο κλιπ του Πασχάλη. Όταν πήγαιναν μαζί σχολείο....


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]