Η Λόη "έφαγε" την Σκορδά. Παντρεύεται νωρίτερα!

29.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από αλλού περιμέναμε να φάμε κουφέτα, από αλλού θα τα φάμε και αλληνής το προσκλητήριο μας έπεσε από τα χέρια... όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατό η Βάσια Λόη να παντρεύεται πριν την Φαίη Σκορδα! Κι όμως
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από αλλού περιμέναμε να φάμε κουφέτα, από αλλού θα τα φάμε και αλληνής το προσκλητήριο μας έπεσε από τα χέρια... όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατό η Βάσια Λόη να παντρεύεται πριν την Φαίη Σκορδα! Κι όμως. Οι φήμες ότι η παρουσιάστρια θα παντρευόταν με τον αγαπημένο της, Νίκο Μαδιά τον Σεπτέμβριο δεν ισχύουν και το ζευγάρι με μεγάλη μυστικότητα έκανε τις ετοιμασίες του γάμου του.

Αυτός θα γίνει στις 28 Μαΐου στο Island και είναι σχεδόν όλα έτοιμα για την μεγάλη μέρα. Έτσι, η Σκορδά ακολουθεί δεύτερη, αφού ο δικός της γάμος με τον Γιώργο Λιάγκα θα γίνει τον Ιούνιο. Η Λόη και ο σύντροφός της δεν ήθελαν ο γάμος τους να πάρει δημοσιότητα (ως μεσημεριανού η ίδια κάτι παραπάνω ξέρει που δεν θέλει τη δημοσιότητα) γι αυτό και τα σχέδια τους τα γνώριζαν λίγοι φίλοι.

Πριν λίγο καιρό οι δυο τους μετακόμισαν σε σπίτι στην Εκάλη, αλλά αυτή όπως αποκαλύπτει η Espresso δεν θα είναι η μόνιμη κατοικία τους. Το ζευγάρι σχεδιάζει να φτιάξει το δικό του σπίτι στα νότια προάστια και ήδη έχουν ξεκινήσει να πέφτουν τα σχέδια. Οπότε μετά από όλα αυτά, καταλαβαίνεις αγαπημένε μου, ότι η χρονιά κλείνει θεαματικά για την Λόη. Άντε και στο κεφαλάκι μας.