"Δύο ξένοι" Αϊβάζης - Χρύσπα!

29.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έρωτας «πατ κιουτ» φαίνεται πως ήταν αυτός ανάμεσα στον Γιάννη Αϊβάζη και την Χρύσπα, αφού τελείωσε πριν καν καταλάβουν τα παιδιά ότι είναι ερωτευμένα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έρωτας «πατ κιουτ» φαίνεται πως ήταν αυτός ανάμεσα στον Γιάννη Αϊβάζη και την Χρύσπα, αφού τελείωσε πριν καν καταλάβουν τα παιδιά ότι είναι ερωτευμένα! Το γνωστό «τα βρήκαμε, τα συμφωνήσαμε» δυστυχώς δεν ίσχυσε στην περίπτωσή τους, αφού αυτοί απλά τα βρήκανε, αλλά δεν τα συμφωνήσανε!

Κι αν πιστέψουμε τα διάφορα δημοσιεύματα, όχι μόνο δεν τα συμφωνήσανε, αλλά τσακώθηκαν κι από πάνω. Μάλιστα, συναντήθηκαν τυχαία πριν λίγες μέρες σε ένα κλαμπ και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Για τέτοιο μίσος και αλληλοσπαραγμό, μιλάμε. Βέβαια, πότε πρόλαβαν να ερωτευθούν και να μισηθούν μέσα σε ένα μήνα, που κράτησε η σχέση τους, άγνωσται αι βουλαί του Αϊβάζη και της Χρύσπας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η αοιδός μόλις είδε τον ηθοποιό, πήγε στο μέρος του και κάτι του ψιθύρισε στο αυτί. Αυτός εκνευρίστηκε και λίγο έλειψε να πιαστούν μαλλί με extension. Πάλι καλά που μάζεψαν την Χρύσπα οι φίλοι της, διότι δεν είναι να χάνει τούφες, τώρα που έχει και την Γιουροβίζιον. Πάντως, μετά τον χωρισμό η Χρύσπα αχολείται μόνο με τη συμμετοχή της στην Γιουροβίζιον, ενώ ο Αϊβάζης βγαίνει αρκετά συχνά για φαγητό με τη νέα φίλη του - και μόνο φίλη κι ας λένε κάποιοι το αντίθετο - Δήμητρα Λιάνη.