"Βιαστική" η δεύτερη κόρη της Ελένης!

29.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πάλι καλά που δεν έβαλα στοίχημα για το φύλο του μωρού της Ελένης Μενεγάκη, διότι το στοίχημα πότε θα γεννήσει η παρουσιάστρια το έχασα. Στον κουβά με έστειλε η Ελένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πάλι καλά που δεν έβαλα στοίχημα για το φύλο του μωρού της Ελένης Μενεγάκη, διότι το στοίχημα πότε θα γεννήσει η παρουσιάστρια το έχασα. Στον κουβά με έστειλε η Ελένη, η οποία γέννησε δεκαπέντε μέρες νωρίτερα, ενώ εγώ στοιχημάτιζα πως τόσο που είχε «βολευτεί» με την εγκυμοσύνη, θα το έκανε... χρονιάρικο!

Η Ελένη έφερε τα ξημερώματα της Δευτέρας - συγκεκριμένα στις 5 το πρωί - ένα υγιέστατο κοριτσάκι κι αυτό ήτο μεγάλη έκπληξη τόσο για την παρουσιάστρια, όσο και για τους συνεργάτες της που πίστευαν ότι είχε γιο. Βέβαια, σε αυτό φταίει και η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία την έβαλε να καθίσει πάνω σε ψαλίδι και μαχαίρι, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι ο δεύτερος γιος Λάτσιος είναι προ των πυλών. Πάλι, καλά που η Μενεγάκη δεν την πίστεψε και να έβαφε το δωμάτιο του μωρού μπλε!

Πάντως, η μικρή «έπιασε» στον ύπνο και τους γονείς της, αφού η Ελένη ένιωσε τις πρώτες ενοχλήσεις το βράδυ της Κυριακής κι ενώ είχε βγει με τον σύζυγό της μία βόλτα. Αυτός την πήγε αμέσως στο «Ιασώ» και τα ξημερώματα η Μενεγάκη γέννησε εύκολα και με φυσιολογικό τοκετό. Η μικρή «διέψευσε» και τον γιατρό, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου είπε στην Ελένη ότι θα γεννήσει μετά από δύο εβδομάδες. Η Μενεγάκη βρίσκεται στην σουίτα που είχε και η Δέσποινα Βανδή, ενώ από το πρωί της Δευτέρας καταφθάνουν σωρηδόν τα λουλούδια και οι ανθοδέσμες με ευχές.