Η Αντζελίνα "πουλά" την εγκυμοσύνη για φιλανθρωπικό σκοπό!

31.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ήταν να μη βάλει αέρινη τουαλέτα στην τελετή των βραβείων SAG η Αντζελίνα Τζολί που έκρυβε την κοιλιά της και αναδείκνυε το στήθος - μπόμπα που έχει αποκτήσει τον τελευταίο καιρό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν να μη βάλει αέρινη τουαλέτα στην τελετή των βραβείων SAG η Αντζελίνα Τζολί που έκρυβε την κοιλιά της και αναδείκνυε το στήθος - μπόμπα που έχει αποκτήσει τον τελευταίο καιρό. Οι φήμες ότι η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος οργιάζουν στο Χόλιγουντ και το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα υποστηρίζει με σιγουριά ότι αυτή και ο Μπραντ Πιτ περιμένουν όχι μόνο το δεύτερο, αλλά και το τρίτο βιολογικό παιδί τους, αφού η ηθοποιός περιμένει δίδυμα!

Και όσο επικρατεί αυτός ο πανικός και η φημολογία, οι Brangelina τηρούν σιγή ιχθύος με τον εκπρόσωπό τους να μη θέλει να τοποθετηθεί επί του θέματος. Κάτι που κάνει μεγαλύτερο το μυστήριο. Όχι τίποτε άλλο, έχει πάρει χαρά και ο πατέρας της Αντζελίνας, Γιον Βόιτ, ο οποίος μπορεί να μην έχει σχέσεις με την κόρη του, χαίρεται όμως αφάνταστα που εκείνη κάθε λίγο και λιγάκι τον κάνει παππού!

Και δεν είναι μόνο η σιγή ιχθύος που τηρούν οι Brangelina στο θέμα της εγκυμοσύνης. Η Τζολί ακύρωσε προγραμματισμένο ταξίδι στην Ευρώπη, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, χωρίς να εξηγήσει το λόγο. Χμ, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Μία... έγκυος γάτα! Μάλιστα, το περιοδικό US αναφέρει πως η Αντζελίνα θα δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη της έναντι αδράς αμοιβής και όλα τα χρήματα θα πάνε σε ιδρύματα. Γι αυτό το ζευγάρι αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα, αλλά και να «αποκαλύψει» τα στοιχεία της εγκυμοσύνης, όπως η φουσκωμένη κοιλιά της ηθοποιού. Πήραμε μια πρώτη γεύση από το στήθος, μην τα θέλουμε κι όλα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]