Σε ψυχιατρείο η Μπρίτνεϊ Σπιαρς!

01.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως ένα αγνό, παρθένο κοριτσάκι μπορεί να «μεταλλαχθεί» στην? τρελή του Χόλιγουντ που μπαινοβγαίνει σε κλινικές αποτοξίνωσης και τελευταία σε ψυχιατρεία, είναι απορίας άξιον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως ένα αγνό, παρθένο κοριτσάκι μπορεί να «μεταλλαχθεί» στην... τρελή του Χόλιγουντ που μπαινοβγαίνει σε κλινικές αποτοξίνωσης και τελευταία σε ψυχιατρεία, είναι απορίας άξιον. Ωστόσο, αυτή είναι η πραγματική ιστορία της Μπρίτνεϊ Σπιαρς, η οποία εδώ και δύο μέρες νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Μάλιστα, οι δικοί της άνθρωποι, μαζί και ο πρώην σύζυγος της και πατέρας των δυο γιων της, Κέβιν Φεντερλέιν πιστεύουν ότι η παραμονή της στην κλινική αυτή τη στιγμή μόνο καλό μπορεί να της κάνει. Η κατάσταση της Μπρίτνεϊ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Την κόκα την περνάει για... λουκουμόσκονη και τα χάπια τα κατεβάζει σα να είναι στραγάλια, ενώ πίνει κάθε μέρα σαν το νερόφιδο. Σπάνια θα την πετύχεις νηφάλια.

Και μέσα σε όλα αυτά η Σπίαρς τον τελευταίο καιρό δείχνει σημάδια σχιζοφρένειας. Εκεί, που είναι ήρεμη, την πιάνει κρίση, ουρλιάζει και γίνεται επικίνδυνη για τους γύρω της. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας οι δικοί της την έβαλαν και πάλι σε ψυχιατρική κλινική, αλλά η ίδια δε δείχνει να καταλαβαίνει τι της συμβαίνει. Έχει να κοιμηθεί από το περασμένο Σάββατο και παρόλο που οι γιατροί της έκαναν ηρεμιστικές ενέσεις μπας και κοιμηθεί λίγο, ο Μορφέας δε λέει να την πάρει. Ίσως να έχει κι αυτός γούστο. Πάντως, ενδεικτικό στοιχείο της κατάστασης της είναι μία φωτογραφία που τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα με την Μπρίτνεϊ να κάθεται στην άκρη του δρόμου με ένα σκυλάκι αγκαλιά θυμίζοντας την... τρελή του χωριού και ουχί την πάλαι ποτέ


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected] «πριγκίπισσα της Ποπ»!