"Είμαι γυναικάς, τι να κάνουμε";

01.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί» είναι ένα πράγμα ο Χρήστος Βασιλόπουλος κι όποια γυναίκα σταθεί στο πλευρό του ηθοποιού θα πρέπει να δεχτεί ότι ο άνθρωπος είναι... γυναικάς!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί» είναι ένα πράγμα ο Χρήστος Βασιλόπουλος κι όποια γυναίκα σταθεί στο πλευρό του ηθοποιού θα πρέπει να δεχτεί ότι ο άνθρωπος είναι... γυναικάς! Άμα βρει γυναίκα που θα ανεχτεί τον φουστόγυρο, εμένα να με φτύσεις. Αλλά αυτός δεν πτοείται. Σου λέει ότι όλο και κάποια γυναίκα θα εκτιμήσει τον άνδρα τον πολλά βαρύ που θα έχει στο πλάι της.

Προς το παρόν, το «θηρίο» που θα ανεχτεί τον γυναικά Βασιλόπουλο δεν έχει βρεθεί ακόμη. Μέσα σε ένα χρόνο ο ηθοποιός - απ’ ο, τι θυμάμαι - έχει αλλάξει τρεις συντρόφους, ενώ παρελθόν αποτελεί και η τελευταία, το μοντέλο από τη Βραζιλία. Μόλις δύο μήνες κράτησε ο δεσμός τους κι ας δήλωναν τα μάλα ερωτευμένοι. Κι ας την είχε γνωρίσει ο Βασιλόπουλος, ακόμη και στη μητέρα του.

Η βραζιλιάνα λένε ότι ζήλευε τον Βασιλόπουλο κι αυτό ως φαίνεται δεν άρεσε και πολύ στον γυναικά - ηθοποιό. Οι καβγάδες τους τελευταία ήταν συχνοί και ο Χρήστος αποφάσισε να δώσει τέλος.