Η Καρβέλα γύρισε στον Πανουργιά!

01.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Διάβασα σε δημοσίευμα εφημερίδας ότι η Σοφία Καρβέλα γύρισε πίσω στον Θανάση Πανουργιά κι άρχισα το σταυροκόπημα: «Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Διάβασα σε δημοσίευμα εφημερίδας ότι η Σοφία Καρβέλα γύρισε πίσω στον Θανάση Πανουργιά κι άρχισα το σταυροκόπημα: «Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά». Βρε μπας κι έχουν δίκιο οι άνδρες που λένε ότι οι γυναίκες θέλουν που και που την αγριάδα τους και την μπάφλα τους; Γιατί δεν πέρασε μία εβδομάδα από το επεισόδιο που λένε ότι είχε η Σοφία, ο νυν και ο πρώην της σε κλαμπ του Κολωνακίου και τώρα διαβάζω ότι τα ξαναβρήκε με τον Πανουργιά.

Κι ας έφυγε εκείνο το βράδυ, λένε, το Σοφάκι με μία εξάρθρωση ώμου. Είναι, τελικά αυτή η αγριάδα που τη ρίχνει τη γυναίκα και δεν είναι λίγα τα παραδείγματα. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα η σχέση της Σοφίας με το νεαρό δικηγόρο, Νίκο Νίκα κράτησε πολύ λίγο καιρό και ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Πάντως, οι φίλοι της Καρβέλα και του Πανουργιά περίμεναν πως το ζευγάρι θα ήταν και πάλι μαζί, αφού επρόκειτο για έναν μεγάλο έρωτα. Μέχρι και τατουάζ είχαν κάνει με τα αρχικά του ονόματος τους. Και όπως λέει ο Σταμάτης Γονίδης: «ένας έρωτας μεγάλος δεν τελειώνει με έναν χωρισμό». Άμα παίξει στη μέση και λίγη αγριάδα!